ΜΕΝΟΥ

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Στο αριστερό μέρος της σελίδας του μπόγκ υπάρχει η κάτωθι  ανακοίνωση-ενημέρωση:

 

 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ψαρόγατος δημιουργήθηκε για να σχολιάζει χιουμοριστικά τα πολιτικά δρώμενα , επι το πλείστον σε τοπικό επίπεδο. Ο Ψαρόγατος δεν εξαρτάται από κανέναν, δεν υπάρχουν άτομα τα οποία θα έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση.
Όποιος θέλει να επικοινωνήσει με τον Ψαρόγατο μπορεί να το κάνει μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gatopodaros@gmail.com , επίσης μπορεί να στείλει φωτογραφίες ή άρθρα για να δημοσιευτούν.
Θα παρακαλέσω θερμά τους αναγνώστες να μην βρίζουν, άσεμνα σχόλια θα διαγράφονται.
 
 
Με αυτό τον τρόπο ξεκαθαρίσαμε ως μπλογκ τις θέσεις μας. Κάποιοι ή δεν διαβάζουν σωστά ένα μπλογκ ή δεν μπορούν να διαβάσουν αριστερά. Ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή της δημιουργίας του μπλογκ. 
Κανένα μήνμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν έχει έρθει ποτέ όταν κάποιος θίγεται από μια ανάρτηση ή ένα σχόλιο. Εμείς έχουμε πάρει αρκετές φορές πρωτοβουλίες για να σβήσουμε σχόλια ή να κατεβάσουμε ανάρτηση. 
Στις απειλές και στους τραμπουκισμούς δεν κάναμε ούτε θα κάνουμε πίσω.
Στα σχόλια δεν αφήνουμε να θιχτούν οικογένειες ούτε και στις αναρτήσεις . Έχει αλλαχτεί ανάρτηση γιατί έμμεσα θεωρήθηκε πως προσβλήθηκε η μνήμη ανθρώπου, το σεβαστήκαμε απόλυτα.    
Τα σχόλια τα αφήσαμε και αφήνουμε ανοιχτά γιατί προτιμούμε να τα σβήνουμε δείχνοντας έτσι ότι δεν έχουμε καθόλου σχέση  με το κακόβουλο σχόλιο. Αν τα εγκρίναμε θα είμαστε συνένοχοι στο σχόλιο, θα ήταν σαν να συμφωνούμε με τα γραφόμενα.Όσο για τα σχόλια που αφήνουμε θεωρούμε πως δεν υπερβαίνουν τα όρια . Εξάλλου αν κάποιος θιγόταν θα έπρεπε να μας έχει στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα . Από την στιγμή που δεν έγινε η ευθύνη είναι δική του και όχι δική μας.
Αν ήθελε να βρεί αφορμή για τραμπουκισμούς αυτό είναι πρόβλημα του.
Τα σχόλια  δεν τα θέλουμε για την ακροαματικότητα  αλλά για το πνεύμα του μπλογκ δηλαδή σάτυρα και χιούμορ. Αν κάποιοι δεν μπορούν να την αντέξουν πρόβλημα τους και όχι πρόβλημα μας. Μπορεί να είμαστε σκληροί κάποιες φορές στις αναρτήσεις μας ίσως να έχουμε υπερβεί κάποια όρια . Σε αυτό δεχόμαστε κριτική , μας κάνει καλύτερους.
Εξετάζουμε το θέμα των σχολίων  πως θα το διαχειριστούμε. 
Προσεχώς οι όποιες αλλαγές στα σχόλια.

1 σχόλιο:

  1. Το όνομα ΖΟΖΕ ΣΟΚΡΑΤΕΣ σου λέει κάτι; Εάν οχι, πρώην Προθυπουργός Πορτογαλίας, προφυλακιστέοι αυτός ο δικηγόρος και ο οδηγός του για διαφθορά και απάτη κατα του δημοσίου.
    Μια που τα εχεις καλα με το δήμαρχο, δεν κοιτάς να τον προστατέψεις απο περιπέτειες, μαθαίνω οτι ερχεται τσουνάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή