ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΚΥΒΙΚΩΝ ΝΕΡΟΥ



Ο Φίλιππος Τζίτζης και ο Αντώνης Ντελής ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι , στα μάτια του κόσμου,  στο θέμα που αφορά τα χαμένα κυβικά του νερού. Χαμένοι βγήκαν από την συζήτηση  ο πρώην δήμαρχος κος Κουκούλης και ο πρώην Αντιδήμαρχος  Ύδρευσης ο κος Αγής Μαρμαρινός. Οι απόψεις των οποίων είχαν μία κοινή συνισταμένη προσπάθησαν να αποδομήσουν το πόρισμα του πραγματογνώμονα και να δικαιολογήσουν την απόφαση του πρώην δημάρχου κου Σακκιώτη να τοποθέτησει στην ομάδα εργασίας των χαμένων κυβικών συμβούλους οι οποίοι  είχαν άμεση σχέση με την υπόθεση. Οι σύμβουλοι είχαν διατελέσει αντιδήμαρχοι οικονομικών και μελη της επιτροπής παραλαβής ύδατος στις επίμαχες περιόδους. Ο Δήμαρχος κος Μούρτζης κράτησε ουδέτερη στάση. Οι παριστάμενοι αντιδήμαρχοι δεν έλαβαν μέρος στην συζήτηση. Από την μεριά της συμπολίτευσης το βάρος το σήκωσαν οι κύριοι Σκαλτσίωτης και Ζορμπάς όπως και ο Πρόεδρος του ΔΣ κος Οικονόμου. Από την αντιπολίτευση σιωπηλοί παρέμειναν οι κύριοι Πούντος Ιωάννης και Λεούσης Νεκτάριος. Ενώ η στάση του κυρίου Πτερούδη ήταν θετική  προσπάθησε να συμβιβάσει τις αντικρουόμενες απόψεις και φάνηκε να είναι θετικός ως προς την περαιτέρω διερεύνηση του θέματος . Ο πρώην δήμαρχος κος Σακιώτης , παρότι είχε προσκληθεί,  προτίμησε να απέχει ενισχύοντας με αυτή του την στάση το μερίδιο των ευθυνών που του αναλογούν.
Υπήρξε προσπάθεια έντασης πριν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου με τον λεκτικό διαπληκτισμό μεταξύ του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κου Οικονόμου και του πρώην προέδρου του ΛΤΑ κου  Λεούση .Την αρχή την έκανε ο κος Λεούσης και ανταπέδωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Ο πρόεδρος του ΔΣ απειλήθηκε λεκτικά από τον κο Λεούση και από τον δημοτικό σύμβουλο κο Παπαδόπουλο Ιωάννη . Ο κος Λεούσης  μάλιστα χειρονόμησε κατά του προέδρου και  χάρη στην παρέμβαση τρίτων το θέμα δεν πήρε διαστάσεις. Όλα αυτά έγιναν έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου πριν ξεκινήσει το δημοτικό συμβούλιο.
Καλό είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου να συγκρατεί τα νεύρα όσο και αν τον απειλούν και χειρονομούν εναντίον του. Κύριε Πρόεδρε πρέπει να καταλάβετε ότι είσαστε θεσμικό πλέον πρόσωπο εκπροσωπείτε το σύνολο των πολιτών της Αίγινας. 

Τελικά δεν πέρασε η τεχνητή ένταση που πήγε να δημιουργηθεί και είχε ως σκοπό να βρεί αφορμή η παράταξη  ΑΙΓΙΝΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ για να αποχωρήσει από το δημοτικό συμβούλιο.  Το θέμα των χαμένων κυβικών νερού ήταν καυτό έπρεπε να βρεθεί τρόπος να φύγουν τελικά δεν τους πέρασε…
 .

2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή