ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόεδρε μην τους κάνεις την χάρη

Γράφει ο Νίκος Ευστ. Αλεξίου

Η επιλογή του Δημήτρη Μούρτζη να τοποθετήσει Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου τον καθηγητή Νίκο Οικονόμου κρίνεται ως ιδανική.
Ο Νίκος και αυτοδιοικητική πείρα διαθέτει και επικοινωνιακός είναι, οπότε η “συνταγή” της επιτυχίας του είναι δεδομένη.
Ωστόσο οι “γνωστοί-άγνωστοι”... προβοκάτορες αμέσως μετά την εκλογή Οικονόμου έπιασαν... δουλειά.
Έσπευσαν να γράψουν και να διαδώσουν πως ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. μπορεί να “χαριστεί” σε αιρετούς του Δήμου Αίγινας που δεν διαθέτουν δημοτική ενημερότητα (έχουν χρέη προς το Δήμο).
Φαίνεται πως η μη εκλογή κάποιων τους έχει κάνει κακό στην... ψυχολογία.
Άρχισαν λοιπόν πάλι οι “επιθέσεις” μέσω της blogoσφαιρας σε όσους πιστεύουν πως τους χαλάνε το... όνειρο, ( Όνειρο τους ήταν και θα παραμείνει) να βρεθούν κάποτε στα σκαλοπάτια της...  διοίκησης.
Πρόεδρε είμαι σίγουρος πως δεν θα κάνεις την χάρη σε κανέναν “γυμνοσάλιαγκα” και τσανακογλύφτη που επιβουλεύεται τις καλές σου προθέσεις.
Πράξε λοιπόν τα δέοντα και τράβηξε την κόκκινη γραμμή της διαφάνειας.
Ήδη με το να ζητήσεις από όλους τους αιρετούς να προσκομίσουν την σχετική ενημερότητα, έβαλες τα θεμέλια για μια λαμπρή συνέχεια.
Όποιος αιρετός χρωστάει στο Δήμο, να πάει, σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, σήμερα κιόλας σπίτι του.
Επίσης θα σε παρακαλούσα να συμμαζέψεις λίγο το κομμάτι των... “δημοσιογράφων” που παρακολουθούν τα δημοτικά συμβούλια ζητώντας τους την ιδιότητα και διαπίστευση τους πριν προβούν σε οποιαδήποτε λήψη φωτογραφικού ή άλλου υλικού.
Καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο έργο σου!

9 σχόλια:

  1. MPRABO NIKO ALEXIOU BGAINEIS EPWNYMA KAI TA BAZEIS OLA STI THESI TOUS. ANTITHETA STO BRWMOKOTSIDOBLOG BGAINEI I KATHE PIKRAMENI KAI ANWNYMA BRIZEI KAI EIRWNEYETAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε κοτσίδα τι μαμήσι σου έριξε ο χοντρός. πως το έγραψε ρε ο άνθρωπος: πολιτική απομόνοση λέει έχεις πάθει από τους αιγινιώτες. σε ξεφτίλισε γιωργάκη. σε έκανε ρόμπα ξεκούμπωτη
    Ινδιάνος 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Αλεξιου
    Απο οτι κατάλαβα αναλάβες πόστο "κυβερνητικού" εκπροσώπου.
    Μάθε οτι οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου είναι δημόσιες και δεν απαιτείται καμία διαπίστευση εκ μέρους του Προέδρου.Προφανώς επιθυμείτε να μην δημοσιοποιούνται για τους γνωστούς λόγους.Οι εποχές αυτές πέρασαν αλλά προφανώς επιθυμείτε την αναβίωσή τους.Ελπίζω για το καλό της δημοκρατίας να μην βρείτε μιμητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ο άλλος ήταν ψαρόγατος εσύ μάλλον είσαι γατόψαρο. Ρε συ Αλεξίου στην Αίγινα ζούμε και ξεραινόμαστε ο ένας με τον άλλο σαν κάλπικες δεκάρες. Με τον τρόπο που γλείφεις καρφώνεσαι. Πιο διακριτικά αδερφέ. Αλλά θα μου πεις δεν είναι και η πρώτη φορά που θα γίνουμε ρεζίλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος είσαι ρε φίλε η Βούλτεψη του Αίγινα εν βράσει; Σοβαρότης μηδέν. Δεν τσιμπάμε πια με τα κυρ ελέησον και τα λιβανιστήρια. Μας φέρνουν αλλεργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα πες την αλήθεια. Αυτά που γράφεις τα πιστεύεις ή το κάνεις για χούμορ. Γιατί εμείς εδώ πάντως σπάμε πλάκα. Έχει πέσει πολύ γέλιο σύντεκνε. Μιλάμε όμως για πολύ γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην βαράτε τον γραφίστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ 7:13 στην δημοκρατία σου, μάλλον όλοι "κρύβονται" πίσω από μια ανωνυμία τύπου (πόντιξ....) και άλλων ερμαφρόδιτων τρωκτικών. Ο άνθρωπος έγραψε επώνυμα και ήταν σαφής. Δεν είπε πουθενά πως δεν είναι δημόσιες οι συνεδριάσεις. Για τους διαπιστευμένους από μέσα ενημέρωσης δημοσιογράφους μίλησε και εγώ τουλάχιστον τον κατάλαβα. Τώρα εαν κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν αυτό είναι μια άλλη ιστορία
    Κέκροψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κέκροψ... μμμμ
    Θα έλεγα αρκετά επιβλητικό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή