ΜΕΝΟΥ

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ

Σύμφωνα με τα γραφόμενα - σχολιασμό - γνωστού δημοσιογράφου ,ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Οικονόμου απευθυνόμενος  προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, όταν το διέκοψε, τον ρώτησε πότε θα κόψει ο πρόεδρος την βασιλόπιτα; Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για ποιό λόγο το έκανε αυτό ο δημοτικός σύμβουλο;. Μπορεί να είχε υπογλυκαιμία, μπορεί  να πείναγε εκείνη την ώρα , μπορεί να εννοούσε κάτι άλλο και  να άφηνε υπονοούμενο.
 Όσο για τον δημοσιογράφο που το σχολιάζει μάλλον τον ενόχλησε το γεγονός ότι ο δημοτικός σύμβουλος μίλησε για βασιλόπιτα και όχι για ΤΥΡΟΠΙΤΑ. Μάλλον του έχει λείψει η τυρόπιτα  το τελευταίο διάστημα . Αφού ο αντιδήμαρχος ύδρευσης του έχει κόψει πλέον το καθημερινό κέρασμα της τυρόπιτας. Λέτε να είναι αυτός ο λόγος που τον σχολιάζει αρνητικά στο μπλογκ που διατηρεί; Επιπλέον ο αρχηγός συνδυασμού , του οποίου κάνει  την ορντινάτσα  ο δημοσιογράφος , έχει καιρό να εμφανιστεί στην Αίγινα. Αποτέλεσμα αυτών των γεγονότων είναι ότι ο δημοσιογράφος  έχει υποστεί το στερητικό σύνδρομο της τυρόπιτας.
Μια συμβουλή προς τον δημοτικό σύμβουλο κύριο Νίκο Οικονόμου να μην ξαναερωτήσει για το πότε θα κοπεί η βασιλόπιτα αλλά πότε θα κεράσουν  τυρόπιτα τον δημοσιογράφο.

2 σχόλια:

  1. Αααχαχααα!!!Ρε συ γιατί δεν έχει σκεφτει ό Χριστόφορος με τις τυρόπιτες να τον κάνει μασκότ;Αααχαχαα!!Για σκεφτείτε το λίγο.Να τον βάλει στη γωνία στο Κέντρο Τύπου για ατραξιόν για τους τουρίστες που δε γνωρίζουν το τυροπιτάδικο του Χριστόφορου.Ούτε στολή δε θα χρειαστεί!Μόνο εκεί μπορεί να φανεί χρήσιμος.Αχαχαα! Πως το βλέπετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Θεοδωράκη για ρωτήστε τον αρχηγό σας που συναντηθήκανε με τον προστατευόμενο σας πρόεδρο το Νοέμβριο του 2010 μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής ξέρετε πολυ καλά εσείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή