ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΟΥΡΤΖΗ-ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ!!!!

  
 Δυο ιερά τέρατα της πολιτικής ζωής του τόπου δυο αστέρες της αυτοδιοικητικής παλαίστρας είναι έτοιμα να "θυσιαστούν " να μην προχωρήσουν στο όνειρο τους να σώσουν αυτό το νησί , για χατίρι ενός φέρελπι νέου. Τα ταλέντα του, τους ανάγκασαν να υποκλιθούν και να τον στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις.
Ταλέντα αναρίθμητα, νέος , δυναμικός, έξυπνος, ωραίο δεν θα τον λέγαμε , με καριέρα στα οικονομικά ( γνωρίζει π.χ. που θα προμηθευτεί μια τυρόπιτα και πόσο ακριβώς είναι το κόστος της) .

Με  έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες (σκηνοθέτης,ηθοποιός,συγγραφέας γράφει μυθιστορήματα). Είναι κοινωνικός όπου βρει φαγητό κάθεται και το τσακίζει . Φυσικά δεν πληρώνει για να μην προσβάλει τους άλλους και προς Θεού όχι γιατί είναι τρακαδόρος. Την κοινωνικότητα του την έδειξε τις προάλλες σε φαγοπότι σε γνωστή ταβέρνα.

 Έχει εμπειρία από εκλογικές αναμετρήσεις είτε σαν νομαρχιακός σύμβουλος είτε σαν δημοτικός σύμβουλος (δις φορές) είτε σαν βουλευτής , άσχετα αν δεν έχει εκλεγεί πότε . Είναι και Δεξιός !!  Αυτά μέτρησαν πολύ στην απόφαση των δυο

Όπως επίσης το όνομα του  Γιώργος, είναι πλεονέκτημα το  λέει άλλωστε και το τραγούδι « Όπου Γιώργος και μάλαμα.» Βεβαίως Βεβαίως…. Λίγο το έχετε εσείς;;; 

Το μεγάλο χάρισμα του είναι ότι είναι συμπαθητικός ο άτιμος…. 
Μέχρι και ο ΣΥΡΙΖΑ τον γλυκοκοιτάζει.

 Ήδη την υποψηφιότητα του ανέλπιστου λαυρακιού στηρίζει μεγάλο στέλεχος της ελάσσονος αντιπολίτευσης, ο κύριος Νίκος Πτερούδης. 

Η ομάδα που παίζει με Σακκιωτη δεν έχει εκφράσει ακόμα την γνώμη της και την αναμένουμε.


Με χρυσά κουτάλια θα τρώμε άμα  εκλεγεί. 

 Εμείς αυτό που ευχόμαστε ως συντακτική ομάδα είναι να υποκύψει στις πιέσεις. Είναι νέος και του δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό του.
 Δεν μπορούμε να αντισταθούμε βλέπετε…… Στο “άρωμα” νίκης που τον διακατέχει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου