ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ;;



 Αφορμή για αυτή την ανάρτηση, μας έδωσε το σχόλιο (που γράφτηκε σε άλλο μπλόγκ)  " Σήμερα ο Σταύρος Σακκιώτης, κοινώς τσούβαλος ζήτησε από τον Αγή να μετρήσει την καρέκλα του γραφείου γιατί σε 6 μήνες, όπως ο ίδιος είπε ο Πτερούδης θα τον τοποθετήσει σε αυτή τη θέση. γιαυτό βρύζει τον ξάδελφο του δήμαρχο"
 Κάποτε, το 2006, έλεγε τα ίδια στον Μπαρμπα Κώστα - στην ιδια καρέκλα αντιδημάρχου καθόταν - ο μεγάλος παράγοντας της Αίγινας , ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Μην μου πείτε ότι δεν ξέρετε ποιός είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ένας είναι όλοι οι  άλλοι είναι ιμιτασιόν.
Τότε δεν κατάφερε να εκλεγεί κάθισε όμως σε θέση αλλά δεν ήταν πολυθρόνα αλλά καρέκλα αντιπολίτευσης.
Το 2010 όμως πήρε το αίμα του πίσω και στις πολυθρόνες έβαλε τρεις Αντιδημάρχους. Τους ΑΣΣΟΥΣ όπως τους ονόμαζει. Ο ένας μάλιστα για να του δείξει την ευγνωμοσύνη του μέχρι και κόκκορα του μαγείρεψε όταν ήταν αντιδήμαρχος σε μαγαζί της παραλίας.
Τώρα γιατί τα γράφω αυτά ; Μα γιατί πολύ απλά η ιστορία επαναλαμβάνεται μπορεί ο Σταυρός να μην βγεί ή να μην κατέβει . Σίγουρα όμως θα βγάλει τρεις Αντιδημάρχους.
Και τότε κλάμα ο ΑΛΛΟΣ.......

ΥΓ
Η τελευταία είναι φουλ εχτρα προεδρική αυτή έχει τάξει ο Πτερωτός στον Σταύρο, όταν βγούν. Οι πληροφορίες είναι διαΣΤΑΥΡΟμένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου