ΜΕΝΟΥ

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΔΟΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ


Τελικά στην πολιτική γίνονται μεγάλες ανατροπές.
Αλλού περιμέναμε να δοθεί το δαχτυλίδι και αλλού δόθηκε. Μάλλον ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος , ο αγαπημένος γιατρός των Αιγινιτών δεν θα είναι υποψήφιος το 2014, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Το δαχτυλίδι το έδωσε στον μέχρι πρότινος επικοινωνιολόγο του και νυν αρχηγό του συνδυασμού ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ.
Ήδη, ο νέος επικεφαλής  κατέθεσε τις προτάσεις του . Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι  που θέλανε να κατέβουν με το Γιατρό, εδώ που τα λέμε ήταν δεκαδες οι υποψηφίοι, σπεύδουν να πάρουν αριθμό προτεραιότητας ώστε να τιμήσουν με την παρουσία τους τον νέο επκεφαλή.
Τώρα ξέρουν ότι βρήκαν τον κατάλληλο άνθρωπο που μπορεί να σώσει την Αίγινα .
Αν εκλεγεί  δεν θα μιλάμε για τον δήμαρχο της Αίγινας αλλά για τον Βασιλιά της Αίγινας την μετανσάρκωση του Βασιλιά Αιακού. Τον άνθρωπο που θα αναγεννήσει την Αίγινα , τον άνθρωπο που θα πάρει στα στοιβαρά του χέρια το τιμόνι της Αίγινας και θα του αλλάξει την πορεία από τους υφάλους που τον έχουν στείλει οι προηγούμενοι δήμαρχοι. Τον άνθρωπο που θα βγάλει την Αίγινα από τις συμπληγάδες πέτρες που την οδήγησαν οι προηγούμνοι δήμαρχοι. Τον άνθρωπο που θα κάνει την ανασυγκροτήση της Αίγινας . Αυτός δεν είναι άλλος από τον νέο Βασιλιά Αιακό,.
Ψηφίστε τον.
Στον νέο επικεφαλή του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον εκλογικό του αγώνα .
Επιτέλους βρέθηκε ο άνθρωπος που θα καθαρίσει και θα ξεβρωμίσει την Αίγινα.

ΤΩΡΑ ΤΑ ΚOΥΚΟΥΛΑΚΙΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ.
ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΙΑΚΟ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου