ΜΕΝΟΥ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΔΟΘΗΚΕ...


Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες παράγοντες της ΝΔ σε μυστικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο προσφέρουν την στήριξη τους, για κάποια έργα που είναι σε εκρεμμότητα. Ο Σάκης θα σώσει την υστεροφημία του με αυτά τα έργα όπως πχ Κλειστό γυμναστήριο, κυβερνείο, υποθαλλάσιος αγωγός, Μονάδα αποκατάστασης, κυματοθραύστης. Το αντάλαγμα αυτής της στήριξης είναι να δοθεί το δαχτυλίδι στον κύριο Φίλιππο Τζίτζη.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παραμερίζονται οι δελφίνοι,  μεγάλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ή αλλιώς Σαλώμες, κατά τα λεγόμενα του κου Φίλιππου Τζίτζη, οι κύριοι Νεκτάριος Κουκούλης και Πέτρος Πετρίτης . Στην κίνηση , για να δοθεί το δαχτυλίδι στον κο Φίλιππο  Τζίτζη , είναι και δύο στελέχη του ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ο ένας εκ των οποίων είναι αντιδήμαρχος.
Η πρόβα τζενεράλε θα γίνει στο δημοτικό συμβούλιο της 30 Αυγούστου 2013 όπου εισηγητής του πρώτου θέματος ,που αφορά τα οικόσιτα,  αντί να είναι ο δήμαρχος ή κάποιοι από τους αντιδημάρχους θα είναι ο κος Φίλιππος Τζίτζης.
 Να επισημάνουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος αδειάζει δικούς του προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά.
Τώρα αν θα συνεχιστεί αυτό το φλέρτ και τηρηθούν οι συμφωνίες ουδείς γνωρίζει.
Τα όποια συμπεράσματα και  σχόλια το αφήνουμε στην δικιά σας κρίση ...

3 σχόλια:

  1. Τα δανεικά του 2002 ξεχρεώνει τώρα ο Σάκης. Και για να το πω πιο αναλυτικά , για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι, αναφέρομαι στην περίφημη ένσταση του Σάκη Σακκιώτη κατά τη εκλογή του Νεκτάριου Κουκούλη ως σύμβουλου με τον συνδυασμό του Θωμά Γαλάρη το 2002 . Για την ιστορία η απόφαση ηταν υπέρ του Νεκτάριου Κουκούλη.
    Ο Νεκτάριος Κουκούλης ανταπέδωσε στην ενσταση, με την μη κάθοδο του στις εκλογές του 2006 με τον συνδυασμό του Σακη Σακκιώτη . και με την διακριτική του στήριξη στον Παναγιώτη Κουκούλη στο διαμέρισμα του Μεσαγρού κρίθηκε η εκλογή της δεύτερης Κυριακής το 2006. Έτσι ο Νεκτάριος Κουκούλης πήρε την ρεβάνς του τότε.
    Για όσους το αμφισβητούν ας ανατρέξουν στα αποτελέσματα του δευτέρου γύρου στο διαμέρισμα του Μεσαγρού.
    Ο Σάκη το γνώριζε αυτό θα καταφέρει να πάρει την ρεβανς του δίνοντας το δαχτυλίδι αλλού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xm ... diavasmenos fenesai esi. Omos o kardinalios den exei aniksi akoma ta xartia tou. Kai den einai efkolos antipalos ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o roulis einai zaxarenios kai me tin prwti broxi tha liwsei
    filakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή