ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ - ΜΕΡΟΣ 1ο



Έγινε τελικά η πολυπόθητη συναυλία του Βόα.  Όμως ο Βόας είχε κλείσει συμφωνία με τον λαγό που είχε την καντίνα στο ξέφωτο. Ποιά ήταν η συμφωνία ; Ο λαγός θα αγόραζε μπύρες , νερά και αναψυκτικά με παραστατικά στο όνομα του μετά το τέλος της συναυλίας του Βόα θα λογαριάζονταν, τα κέρδη θα ήταν μισά-μισά. Ο Βόας   έβαλε δικά του ζώα στην καντίνα.
 Μετά το τέλος της επιτυχημένης συναυλίας που έκανε ο Βοας εξαφανίστηκε αφού πήρε μαζί του  το ταμείο της καντίνας.O λαγός τον ψάχνει για να λογαριαστούν ,  μάλλον χαμένος χρόνος είναι. Το σίγουρο είναι ότι ο λαγός θα πληρώσει τον λογαριασμό στην αρκούδα που ον προμήθευσε μπύρες και νερά. Ο λαγός δεν ήξερε δεν ρώταγε. Όσο για τον Πελεκάνο που έδωσε το ξέφωτο από πελεκάνος έγινε κάτι μεταξύ πάπιας και κότας , θα μου πείτε πτηνό το ένα πτηνά και τα άλλα δίκιο έχετε.

ΥΓ. Οι μύθοι του Ψαρόγατου έχουν τα δικά τους ηθικά διδάγματα. Τώρα αν κάποιοι μέσα στα ζώα βλέπουν τον εαυτό τους δεν φταίμε εμείς αλλά η ιστορία που είναι τόσο ρεαλιστική . Εμείς πάντως μύθο γράψαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου