ΜΕΝΟΥ

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Η τρέλα του Harlem Shake - Dudes - The Greek Harlem Shake (δες το σε HD & fullscreen)


Πείτε γεια στο Harlem Shake, το νέο φαινόμενο του YouTube που έχει πάρει τον δρόμο του viral και meme με τρόπο ιδιαίτερα πιο εκνευριστικό από το Gangnam Style του Psy. Αν πιστεύετε ότι τα έχετε δει όλα κάνετε μεγάλο λάθος, γιατί το Harlem Shake είναι πολύ διαφορετικό.

Η ιστορία έχει ως εξής. Το Harlem Shake είναι είδος hip hop χορού, με τον Baauer να ανεβάζει πριν από έξι μήνες περίπου το κομμάτι Harlem Shake στο YouTube και να κερδίζει τις εντυπώσεις στην electronica σκηνή. Πριν από μερικές ημέρες ο video blogger με το όνομα Filthy_Frank ξεκίνησε το δικό του βίντεο χρησιμοποιώντας την μουσική του Harlem Shake και τέσσερις τύπους να χορεύουν στον ρυθμό του Harlem Shake φορώντας λάτεξ στολές.
Το Harlem Shake ειναι ειδος χορου, εγινε ομως YouTube meme

Αυτό ήταν. Μετά από εκατοντάδες χιλιάδες views σε μια μέρα ξεκίνησε η δημιουργία του Harlem Shake meme. Τα βίντεο έχουν διάρκεια 30 δευτερολέπτων και ξεκινούν με μια παρέα να κάνει κάτι συνηθισμένο, εκτός από ένα άτομο που είναι ντυμένο περίεργα και “χορεύει”. Στη μέση του βίντεο το σκηνικό αλλάζει και όλη η παρέα “χτυπιέται” στους ρυθμούς του Harlem Shake ή τέλος πάντων αυτό που θα έπρεπε να είναι Harlem Shake αλλά τελικά καταλήγει να είναι ό,τι να’ναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου