ΜΕΝΟΥ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΗΕ BLACK DIAMOND RETURN - Τα διαμάντια είναι παντοτινά - Diamonds are forever.





Μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία του απεσταλμένου συνεργάτη της Αγγελικής Νικολουλή  του ΣΕΦ Απόστολου Πέτρου  βρήκε και πήρε συνέντευξη από τον Μαύρο Διαμάντη.
ΣΕΦ Απόστολου Πέτρου: " Κύριε Διαμάντη σας κάλεσαν στον δήμο;"
Μαύρο Διαμάντη: " Πράγματι με κάλεσαν στον δήμο και την Δευτέρα θα βρίσκομαι ξανά στο γραφείο μου".
ΣΕΦ Απόστολου Πέτρου: " Ποιός είναι ο λόγος της επιστροφής σας;"
 Μαύρο Διαμάντη: "Τρέχουν πολλά προγράμματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι εμπειρίες και οι γνώσεις μου είναι χρήσιμες για την  ομαλή λειτουργία του δήμου. Θα προσπαθήσω για την ανάκαμψη των οικονομικών του δήμου θα κάνω τους ισολογισμούς του δήμου για τα έτη 2008,2009,2010 και 2011 μέχρι τέλος του χρόνου.Πιστεύω ότι ύστερα από αυτό ο δήμος θα μπεί σε τροχιά ανάπτυξης, θα μειωθεί το έλλειμμα του δήμου κατά 30% μέχρι τέλος του 2013 , ο δήμαρχος με εξουσιοδότησε να διαπραγμτευτώ με τους υδρομεταφορείς για την μεταφορά του νερού ώστε το ΝΗΣΙ να μην μένει από νερό. Συνέπεια όλων αυτών ενεργειών είναι ότι δεν θα χρειαζόμαστε ως δήμος την θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών, μπορεί κάλλιστα να κρατήσει αυτή του Αντιδημάρχου Παιδείας."
ΣΕΦ Απόστολου Πέτρου: " Αναμένονται εξελίξεις στον δήμο;"
Μαύρο Διαμάντη: "Ναί δεν μπορώ να σας αποκαλύψω άλλα"
ΣΕΦ Απόστολου Πέτρου: " Μια τελευταία ερώτηση ο Μαραντόνα έκανε παράπονα στον δήμαρχο για τα ΚΤΕΛ τί έχετε να πείτε;"
Μαύρο Διαμάντη: " Όσο διάστημα ήμουν σύμβουλος είχα παραδώσει μελέτη στον Παστέλια για την δημοτική συγκοινωνία αλλά λόγω οτι είναι ΕΠΕ δεν κατάφερε να το υλοποιήσει, μέσα σε δυο μήνες σας υπόσχομαι να εχει λυθεί και αυτό το πρόβλημα."
ΣΕΦ Απόστολου Πέτρου: "  Σας ευχαριστώ πολύ για την  μίνι συνεντεύξη που μου δώσατε περιμένω μια πιο αναλυτική στο μέλλον και σας εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας "
 Μαύρο Διαμάντη: " Σας ευχαριστώ και εγώ"

Μια ανάλυση του όνοματος διαμάντη
Το όνομα διαμάντι- diamond προέρχεται από την Ελληνική λέξη αδάμας, δηλαδή αδάμαστος, γιατί λόγω της σκληρότητάς του δεν μπορούσε να υποστεί καμία κατεργασία. Πρώτος χρησιμοποιεί την λέξη «αδάμας» ο Ησίοδος, αναφερόμενος σε «μέταλλον ισχυρόν αδάμαστον». Τα διαμάντια είναι τα πιο σκληρά υλικά που υπάρχουν στη φύση και συνάμα τα πια ακριβά, αλλά τα πιο δημοφιλή. Κατά το στάδιο της δημιουργίας των διαμαντιών, πριν από περίπου 2,5 δισεκατομμύρια χρόνια συνυπήρξαν οι σπάνιες συνθήκες της πολύ υψηλής πίεσης με τις πολύ μεγάλες θερμοκρασίας, ώστε ο άνθρακας να μετατραπεί σε διαμάντι. Η δε σκληρότητά του είναι η μεγαλύτερη που υπάρχει στη φύση. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένα υλικό να χαράζει το διαμάντι, οπότε το διαμάντι παραμένει αναλλοίωτο.  Εξ' ου και λέγεται η φράση: 
Τα διαμάντια είναι παντοτινά - Diamonds are forever.

4 σχόλια:

  1. Ρε κολοτουμπα όλο τον μαρινο και τον Αλεξιου μας διαφημιζεισ στο facebook. Κάνε και μια αναποδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ-ή κυριε-ιά δεν διαφημιζω κανένα μαρινο ή αλεξίου στο facebook μου https://www.facebook.com/psarogatos.oaiginitis είστε μπερδεμένος-η με αποτέλεσμα να είστε αναληθής, δεν πειράζει εισαστε συγχωρεμένος-η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mας μπερδεύεις, ο Σεφ είναι ο Αποστολίδης ο Σέφ Απόστολος Πέτρος ποιός είναι ; Το διαμάντι είναι ο Πακιστανός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Σέφ Απόστολος Πέτρος είναι ο Αποστολίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή