ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟΝ

13 σχόλια:

  1. Καλα πετρο μου οι κύριοι όλων των κομματων που συνεργαστηκες και σε αναδείξανε τι είναι για σένα; Βατήρας για να κάνεις το αλματάκι σου προς τα ψηλά; Τελικα μονο αν παραιτηθεισ απο το προεδριλικι το σωνεις, αλλιως γ...σε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Siga re min paretithhei o anesthitos, mexri kai to nk ta tsougkrise !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχα σκεφτεί να μην ψηφίσω ΠΑΣΟΚ, αλλά η υποψηφιότητα του Πέτρου με έπεισε να στραφώ στο σοσιαλισμό. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού, γιατί το ζηλεύετε το παληκάρι. Αντί να σκεφτείτε πως οτιδήποτε κάνει το χαρακτηρίζει η συνέπεια και ο προγραμματισμός! Φωτεινό παράδειγμα η διαχείριση των χρημάτων της ΔΕΗ και ο μαγικός τρόπος με τον οποίο τα έκανε ...αόρατα. Όχι Πέτρο μου, μην απολογείσαι για τα λάθη του παρελθόντος. Σίγουρα πετυχαίνεις την καλλιέργεια αισθήματος ασφάλειας σε όλους μας! ΠΑ.ΣΟ.Κ και Πέτρος Α. Πετρίτης: Το test Π.Α.Π. στην υπηρεσία του Σοσιαλισμού. Πέτρος δαγκωτό!!!! Σάκη να τον χαιρόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΗΤΟΣ Η Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tha tis plirwsei gnosto gimnastirio tis Aeginas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά από τόσο καιρό που έχει περάσει, νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον η παρακάτω μικρή ιστορία.
    Τετάρτη 10/11/2010, κάπου σε ένα νησί, η βραδιά είναι γλυκιά και είναι ντυμένοι όλοι ελαφριά. Οι συζητήσεις στα καφενεία περιστρέφονται γύρω από τα εκλογικά αποτελέσματα της προηγούμενης Κυριακής, αλλά και της επερχόμενης.
    Τέσσερεις άνδρες περπατούν γοργά, ανά δύο από διαφορετικές κατευθύνσεις. Τους ενώνει ο κοινός τόπος του ραντεβού τους. Στα πρόσωπα τους είναι χαραγμένη η αποφασιστικότητα και έχουν βαθιά επίγνωση του βάρους της αποστολής που πρόκειται να εκτελέσουν. Γύρω στις 11 φτάνουν στο προκαθορισμένο σημείο, μια αυλή ενός παραδοσιακού νησιώτικου σπιτιού. Έφτασαν με διαφορά ενός λεπτού από την συμφωνημένη ώρα, το μέγεθος της αποστολής δεν επέτρεπε καθυστερήσεις. Κάθισαν γύρω από ένα τραπέζι κοιτώντας ο ένας τον άλλο. Την αρχική παγωμάρα και αμηχανία έσπασε ο κ. κίτρινος από την 1η ομάδα. Να φάμε μια μακαρονάδα και να πιούμε μια μπύρα είπε. Όλοι συμφώνησαν στο βασικό αυτό σημείο, εκτός από τον κ.καφέ που ήθελε να πιεί αναψυκτικό.
    Όση ώρα έτρωγαν επικρατούσε σιγή, μόνο τα μαχαιροπήρουνα ακούγονταν. Μόλις τα πιάτα άδειασαν ο κ. πράσινος που βιαζόταν να κλείσει την συμφωνία πρότεινε να προχωρήσουν στις συζητήσεις, αλλά ο κ. μαύρος ήθελε να παρατείνει λίγο ακόμα την αγωνία του και πρότεινε να φάνε και γλυκό. Όλοι συμφώνησαν σε παγωτό, εκτός από τον κ. καφέ που είχε το λαιμουδάκι του.
    ……………………………………………………………
    Η συνέχεια στο επόμενο
    Σ.Σ. Τα παραπάνω γεγονότα εκτός από το χιουμορ είναι πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοιτάξτε μούρη που ήθελε να γίνει βολευτής,το θέατρο.Πετράκη που είναι τα λεφτα της ΔΕΗ οεο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. xrostas pantoy megale!!!to kalami o mpampas soy to agorase?ksekavala de se pernei paliotsoytseki!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. apo kati san afth edw th moyrh stamatisa na psifizw pasok!oyst lamogia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. apo kati tetioys san afth edw th moyrh stamatisa na psifizw pasok.oyst lamogia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. EISTAI KAKOI AFHSTE TO PAIDI NA VALEI NA GELASOYME KAI LIGO

    ΑπάντησηΔιαγραφή