ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Τελικά το παρελθόν σου ΔΕΝ το δια γράφεις..


Νέες περιπέτειες για τον Υποψήφιο "Δημοτικό κλόουν", αφού αυτή την φορά δεν του έφτανε η δήλωση υποψηφιότητας σε αριστερογενή συνδυασμό ενώ ταυτόχρονα γνώριζε για την ύπαρξη δεξιού συνδυασμού στις επικείμενες Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές έπρεπε να κάνει και κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό.



Αυτά όμως είναι για την ιστορία,άλλωστε ελεύθερη βούληση υπάρχει και μπορεί ο καθένας να υποστηρίζει και να υποστηρίζεται εκεί που νιώθει πιο άνετα .
Στο φυσικό του χώρο ..τον αριστερό..
Σαν να μην έφτανε αυτό όμως, ο "κλόουν", γιατί τελικά  μάλλον για κάτι τέτοιο γίνεται λόγος,ξεχνά διαρκώς την ιδιότητα του, όπως και αν επήλθε αυτή από τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη μελών ΔΗΜΤΟ και ΝΟΔΕ στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Έπρεπε να εμφανιστεί στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου και εορτάζοντα κ Στέφανου Χρήστου.
Μαζί φυσικά με τον Αντι περιφερειάρχη του Σγουρού κ Λ.Αθανασιάδη, και με την Α Αντιπρόεδρο της ΔΗΜΤΟ αφού και οι δύο υπήρξαν ένθερμοι υποστηρικτές του . 
Ως δια μαγείας πριν λίγες ημέρες ήταν σε εκδήλωση του έτερου διεκδικητή για την περιφέρεια κ Πατούλη, που ως γνωστόν υποστηρίζεται από το κόμμα όπου κατέχουν κομματικές θέσεις..
Μιλάμε για αστειότητες τουλάχιστον....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου