ΜΕΝΟΥ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Γιώργος Δημόπουλος..Ο σύγχρονος Ρομπέν των Δασών

Τελικά δεν θα είναι πολιτική η μάχη στον Κορυδαλλό...Θα είναι ταξική ..
Ρομπέν εναντίον Δημάρχου σημειώσατε ένα..



Δείγμα γραφής για το τι θα πράττει αν εκλεγεί δήμαρχος , αποτελούν τα  όσα έπραξε , ο "Ρομπέν" του Κορυδαλλού, Γιώργος Δημόπουλος  για έναν δυστυχή συνάνθρωπό του , άστεγο , στον Κορυδαλλό .
Οι πιέσεις που άσκησε προς πάσα κατεύθυνση ο "Ρομπέν" , αποδείχθηκαν κυριολεκτικά Σωτήριες γι αυτόν .
Ο "Ρομπέν" ,  μόλις πληροφορήθηκε το δράμα που ζούσε ο άνθρωπος αυτός , απευθύνθηκε προς πάσα αρμόδια αρχή και το δημοσιοποίησε εκτενέστατα.
Μάλιστα , ο "Ρομπέν" ,για τις ενέργειες του αυτές ,  δέχθηκε  δημόσια , αήθη κατά πολλούς , επίθεση από γνωστό στέλεχος της κακής διοίκησης Κασιμάτη που  μαζεύουν δηνάρια μόνο για το συμφέρον τους , ο οποίος όπως τελικά και η αρμόδια αντιδήμαρχος , αποδείχθηκαν ότι  ούτε καν γνώριζαν τι προβλέπει ο νόμος σε μια τέτοια περίπτωση .Ή στη χειρότερη περίπτωση γνώριζαν αλλά ΔΕΝ ΈΠΡΑΤΤΑΝ , όπως όφειλαν και ορίζονταν εκ του νόμου .Και αυτό όταν η παράταξή τους , ασκεί τη διοίκηση στο δήμο εδώ και  σχεδόν ….13 χρόνια .
Ωστόσο , οι ενέργειες του "Ρομπέν"  είχαν άμεσο αποτέλεσμα ....έβγαλε το τόξο του πέτυχε ένα μήλο και όλοι ως δια μαγείας συνήλθαν και άρχισαν να τρέχουν.Ο άνθρωπος που αντιμετώπιζε και πολύ σοβαρά προβλήματα με εντολή εισαγγελέα , μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται πλέον σε νοσοκομείο .
Αυτός λοιπόν είναι ο "Ρομπέν των Φτωχών" ο δικός μας Ρομπέν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου