ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Έκθετο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας λόγω αφερεγγυότητας στελεχών του


Αποτέλεσμα εικόνας για φεσι τουρκικο
Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η υπόθεση οφειλομένων ενοικίων τόσο από την Τοπική Οργάνωση της ΝΔ στον Κορυδαλλό όσο και από την ΝΟΔΕ Β2 Πειραιά, η οποία επιβεβαιώθηκε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του psarogatos.gr με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου όσο και με τον πρώην διαγραφέντα Πρόεδρο.
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε  τόσο με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου καθηγητή ιατρικής κ Ε.Μ….. μας διαβεβαίωσε πως μετά την καθαίρεση του πρώην προέδρου της ΔΗΜΤΟ Κορυδαλλού, άρχισαν τα προβλήματα για αυτόν.
Αποτέλεσμα εικόνας για λιβανος μιχαλης
   *Ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Π2 Μιχάλης Λιβανός
Συνεχώς καθυστέρηση και εμπαιγμός..Ο ένας τα φορτώνει στον άλλον. Μάλιστα όταν ανέφερα πως θα απευθυνθώ στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μου ανέφεραν πως δεν θα βγάλεις άκρη γιατί εμείς μιλάμε με τον κύριο Νέζη!!!;;; Πραγματικά όσες φορές προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον εν λόγω κύριο δεν κατέστη δυνατό για άγνωστους σε εμένα λόγους, μόνο με την γραμματεία του κα Κ.Ν, κατάφερα μετά από προσπάθειες και ενώ κράτησε τα στοιχεία μου, δεν ανταποκρίθηκαν στις κλήσεις μου.

   Αυτή η κατάσταση μας είπε πως δεν μπορεί να συνεχιστεί, θα πρέπει να δοθεί λύση,  και φυσικά τόνισε πως δεν μπορεί ένα εν δυνάμει κόμμα εξουσίας να συμπεριφέρεται κατά τέτοιο τρόπο  ή να αφήνει να λειτουργούν τυχοδιωκτικά άνθρωποι που σπιλώνουν το όνομα της παράταξης της οποίας υπηρετούν.

*Το κάλεσμα της Δημ.Τοπικής Οργάνωσης στον Κορυδαλλό στα ΜΜΔ
    Σε συνέχεια μιλήσαμε με τον πρώην διαγραφέντα πρόεδρο κ Γ.Π ο οποίος δεν είχε διάθεση να μας μιλήσει. Αυτό που μας ανέφερε ήταν πως κάποιοι κάθονται και απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που μέχρι σήμερα εγώ έχω πληρώσει. Σε ερώτηση μας τι εννοεί με αυτό, μας απάντησε, αφήστε και θα δείτε ..Παράγοντες εκ του ασφαλούς το παίζουν όλοι..Χρωστάνε 1000€ και όπως πάμε κάθε μήνας που περνάει ανεβαίνει και άλλο μιας και αφήνουν οφειλές κάθε μήνα.
*Η διαφήμιση του καλέσματος σε τοπικό site 
Σε επόμενη ερώτηση γιατί ασχολήθηκαν αφού δεν ήθελαν ή δεν έχουν να  πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, η απάντηση ήταν περιεκτική: Ρωτήστε τους..
Εμείς λοιπόν καταθέτουμε ένα απλό ερώτημα..γιατί συγκαλούν φίλους και μέλη σε συνελεύσεις αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να  βρεθούν στο δρόμο και να δημιουργηθεί τεράστιο πολιτικό ζήτημα. Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι του κόμματος στο Μοσχάτο να το διαβάσουν πριν είναι πολύ αργά.


1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραία να πετάμε λάσπη αριστερά και δεξιά. Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, ελπίζω να έχετε καλούς δικηγόρους.

    Γ.Μ.
    Μέλος Νέας Δημοκρατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή