ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Κορύφωση τις εκλογικής μάχης στις εσωκομματικές της Νέας Δημοκρατίας στην Β΄' Πειραιά...2ες Σκέψεις για εκλογή Συνέδρων

Αποτέλεσμα εικόνας για εσωκομματικες εκλογες νδ

Ανατροπές επί ανατροπών στην διαδοχή  σκυτάλης για την Προεδρία της Νομαρχιακής Δευτεροβάθμιας Επιτροπής (ΝΟΔΕ)της Β' Πειραιά.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες υψηλόβαθμων στελεχών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, οι εγγραφές κινούνται σε ικανοποιητικά πλαίσια, δείχνοντας πως ο κόσμος είναι κοντά στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης . Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για ελαφρύ προβάδισμα του διεκδικητή που όμως κάθε ώρα που περνάει συσπειρώνει όλο και περισσότερους γύρω από την υποψηφιότητα του.Αρκετοί πρώην αλλά και νυν πολιτευτές "αβαντάρουν "την υποψηφιότητα του κ Σταμάτη Μέλλου  δείχνοντας  την δυσαρέσκεια  τους, προς τις δεύτερες σκέψεις του νυν προέδρου κ  Λιβανού Μιχάλη για κατέβασμα στην κεντρική πολιτική σκηνή ώς υποψήφιος Βουλευτής.

Ο διεκδικητής κατέστησε σαφές πετώντας το γάντι στον νυν Πρόεδρο ,πως δεν επιθυμεί να διεκδικήσει αυτός καμία θέση, και πως δεν θα αφήσει "ακέφαλη "την ΝΟΔΕ της Β Πειραιά ακέφαλη την υστάτη ώρα της μάχης.
Αν λοιπόν κρίνουμε απο τις εγγραφές που γίνονται στο στρατόπεδο του διεκδικητή,δύσκολα θα χάσει την πρωτιά,όμως το αποτέλεσμα θα μας το δώσει η κάλπη και μόνο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου