ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Γιαγιά σε δικαστήριο…


Σε δικαστήριο μικρής αμερικανικής πόλης, ο δικηγόρος του μηνυτή καλεί την πρώτη του μάρτυρα (κατηγορίας), μια γιαγιά. Την πλησιάζει και την ρωτά:

«Με γνωρίζετε?»

Η μάρτυς απαντά: «Μα ναι, σας γνωρίζω. Σας γνωρίζω από όταν ήσασταν μικρό αγόρι, και ειλικρινά, η απογοήτευση που μου δώσατε είναι μεγάλη. Ψεύδεστε ασυστόλως, κερατώνετε τη γυναίκα σας, χειραγωγείτε τον κόσμο και τον κουτσομπολεύετε πίσω από την πλάτη του. Κάνετε τον καμπόσο ενώ δεν μπορείτε να μοιράσετε ούτε δυό γαϊδουριών άχυρα! Ναι, σας γνωρίζω...»

Ο δικηγόρος μένει έκπληκτος και μη ξέροντας τι να κάνει, δείχνει τον συνήγορο υπερασπίσεως και ρωτά ξανά:

"Μήπως γνωρίζετε τον συνήγορο του κατηγορουμένου;»

Εκείνη απαντά: «Nαι, τον γνωρίζω! Τον γνωρίζω από όταν ήταν νέος. Είναι τεμπέλης, φανατικός και αλκοολικός. Δεν έχει ούτε μία κανονική σχέση και η νομική του εξάσκηση είναι η χειρότερη σε ολόκληρη την πόλη! Και δεν κάνω λόγο για το κεράτωμα της συζύγου του με 3 διαφορετικές φιλενάδες, εκ των οποίων η μία είναι η γυναίκα σου. Ναι, τον ξέρω...»

Ο δικηγόρος υπεράσπισης δεν ήξερε που να κρυφθεί...

Τότε, ο Δικαστής καλεί και τους δύο δικηγόρους να πλησιάσουν την έδρα και τους λέει: Όποιος τολμήσει και ρωτήσει την μάρτυρα αν γνωρίζει κι εμένα έχασε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος! Συνεννοηθήκαμε;!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Στην δική μας πόλη κάτι τέτοιους ψηφίζουμε να μας λύσουν τα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου