ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Ταινία Γουέστερν για την ΝΔ ξανά η Περιφέρεια της Β' Πειραιά


Όπως ήταν αναμενόμενο  ,θα λέγαμε πως άργησε κιόλας, οι διαμάχες ,οι ίντριγκες και η διαπλοκή καλά κρατεί στο στρατόπεδο του κόμματος της ΝΔ στην Β'Πειραιά.Τελευταίο επίτευγμα η αντιπαράθεση μηνών ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ Κορυδαλλού και τον προ αλειφόμενο πολιτευτή και πρόεδρο της Νομαρχιακής της εκλογικής Περιφέρειας της Β' Πειραιά.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ Κορυδαλλού και Πρόεδρος των Πολυτέκνων Πειραιά κ Ιωάννης Πάχος φαίνεται πως δεν έκανε τα "χατίρια" του Προέδρου της ΝΟΔΕ Β Πειραιά κ Λιβανού Μιχαήλ όπου έφτασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια. Οι καταγγελίες εκατέρωθεν προς τα κεντρικά του κόμματος πήγαιναν και έρχονταν χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Μέχρις εδώ όλα καλά...

Όπως μαθαίνουμε  ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ , δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια...ανέβαινε συχνά πυκνά στα κεντρικά του κόμματος της ΝΔ, και τον Υπεύθυνο Οργάνωσης, αφού πρώτα είχε πάρει  σχεδόν το συμβούλιο του και το μετέφερε στην ΝΟΔΕ δίνοντας θέσεις , ώστε να μην μπορεί να κάνει συμβούλιο ο κ Πάχος.

 Έτσι λοιπόν αφού δεν κατάφερε να τον "φάει "όπως λέμε, άρχισε να ανεβάζει κόσμο  ακόμα και άσχετο με την ΔΗΜ ΤΟ για να κατηγορούν τον Πρόεδρο που ταυτόχρονα είναι πρόεδρος σε μια κοινωνικά ευπαθή ομάδα πολιτών, τους Πολύτεκνους. 
Τελικά τα κατάφερε...
Με απόφαση έπαυσαν προσωρινά τον Πρόεδρο με χαρτί από τα κεντρικά του κόμματος όπου απ' ότι ψάξαμε δεν αναρτήθηκε πουθενά επίσημα στο site του κόμματος της ΝΔ.Η θέληση του όμως  να τον μειώσει τόσο σε πολιτικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο  τον έκανε να το αναρτήσει στο διαδίκτυο  στα ΜΜΔ και ειδικά στο FB... Προφανώς και ο κ Πάχος θα έχει σίγουρα κάνει και αυτός τα δικά του λάθη, αλλά η διαπόμπευση και μάλιστα στο πρόσωπο ενός προέδρου μιας ευπαθούς ομάδος μόνο καλό δεν το λές 

και σαν να μην έφτανε αυτό το έδωσε σε τοπική εφημερίδα και blog το οποίο και αναδημοσιεύουμε για να κάνει νεο Πρόεδρο ΔΗΜ ΤΟ Κορυδαλλού το εκλεκτο πρόσωπο της αρεσκείας του με ψηφοφορία και να παει έτοιμο προς τα Κεντρικά της ΝΔ  . Από ερωτήσεις και εκτενές ρεπορτάζ που κάναμε όλα γίνονται για την καρέκλα,..........ποια καρέκλα::: φυσικά του Βουλευτή..
Α ρε καημένοι, εδώ ο κόσμος έχει τα προβλήματα του κατεβαίνει στους δρόμους, σε Συλλαλητήρια και εσείς ασχολείστε με όποιον απίθανο βάζει στόχο να γίνει ο Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη.  

ΠΗΓΗ KORYDALLOSNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου