ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΟΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΔΑ

Νέα ήθη και έθιμα και πρωτοτυπίες στην ΚΕΔΑ
1. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε δύο ημερολόγια, το Ιουλιανό ημερολόγιο (παλαιό) το Γρηγοριανό (νέο) προστέθηκε και το ημερολόγιο ΚΕΔΑ που σε πάει ένα έτος μπροστά. (οι διαφορές ημερών μεταξύ παλαιού και νέου ημερολογίου  είναι 13).
2. Στον Πύργο του Μαρκέλου ο Δήμαρχος με την κα  Σαλπέα έδωσαν σε 4 παιδάκια δώρα. Μάλιστα τα φώναζαν και μπροστά στα άλλα τους έδιναν τα δώρα.
 Είχαμε κατάρρευση του μύθου του Αη Βασίλη από ένα Μύθο της πολιτικής.
Οριμένα πράγματα είναι θέμα Παιδείας.
 Τα υπόλοιπα παιδάκια που δεν πήραν δώρο από τον Αη Βασίλη αισθάνθηκαν με τον χειρότερο τρόπο ή  ότι δεν υπάρχει Αη Βασίλης ή το χειρότερο ότι δεν τους αγαπάει. Η πολιτική βλακεία στο μεγαλείο της από την δημοτική αρχή . Με 500 ευρώ θα ήταν ικανοποιημένα  όλα τα παιδάκια.

Αγαπητή προεδρίνα  της ΚΕΔΑ κ. Σαλπέα , είπατε ότι στον Πύργο του Μαρκέλου ο Άγιος Βασίλης διάλεξε τέσσερα παιδιά για να τους δώσει δωράκι. Σας ενημερώνουμε ότι σε αυτή την ηλικία, ο Αγιος Βασίλης δεν διαλέγει παιδιά, τα αγαπάει όλα και σε όλα πηγαίνει δώρο. Κρίμα γιατί με τόσα βαφτιστήρια που έχετε κάνει  έπρεπε να το γνωρίζεται , εκτός εάν ήταν για ψηφοθηρικούς λόγους οπότε έχετε ελαφρυντικό .
3. Τα πλαστικά παιχνίδια που στήνονται καλό είναι να υπάρχουν όλες τις ώρες και όλες τις μέρες των εκδηλώσεων . Ο λόγος είναι προφανής νυχτώνει νωρίς και όταν σκοτεινιάσει έχουμε μείωση της θερμοκρασίας.  Ορισμένα πράγματα δεν χρειάζονται χρήματα αλλά  απλή λογική.

.

3 σχόλια:

  1. Η κλήρωση έγινε με κλειστές τις πόρτες;Καμία διαφάνεια.Στημένη η δωροδοκία..Ντροπή τους γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε με παιδικές ψυχούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά λάθος άκουσα τη Χαλέπα, που έλεγε από μικροφώνου, πως έγινε κλήρωση και διαλέχτηκαν 4 παιδάκια για να πάρουν δώρο, γιατί δυστυχώς ό Άγιος Βασίλης δεν μπορούσε να κουβαλήσει περισσότερα δώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gia tin kantina kamia anafora den egine

    ΑπάντησηΔιαγραφή