ΜΕΝΟΥ

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Επίγονοι : Ο ματωμένος μανδύας




Κάτω από τη σκιά της σορού του Μεγάλου Αλεξάνδρου ξετυλίγεται μια από τις δραματικότερες ιστορίες της ανθρωπότητας.
Ένας τετραπέρατος Έλληνας στρατηγός βρίσκεται στην καρδιά του στροβίλου των εξελίξεων. Ανάμεσα σε συντρόφους που δεν τον εμπιστεύονται και σε άνδρες που δεν τον ακολουθούν,
είναι υποχρεωμένος να δώσει μάχες για τους ανθρώπους που αγαπά και για τα ιδανικά στα οποία πιστεύει.
Η σύγκρουση των επιγόνων του θρυλικού Μακεδόνα βασιλιά, μέσα από την αντικειμενική ματιά του ιστορικού και τη συναρπαστική γραφή του μυθιστοριογράφου.
Με την ταχύτητα βραβευμένου τηλεοπτικού θρίλερ, το καινούριο βιβλίο του συγγραφέα των Λουτρό Αίματος στο Νότο και Κατερίνα Σφόρτσα: Η Λύκαινα της Ρωμανίας ζωντανεύει μια περίοδο της ιστορίας εξίσου σημαντική όσο και συναρπαστική.
Οι αντιθέσεις των ελληνικών πόλεων με τους Μακεδόνες στρατηλάτες, οι εμφύλιες συρράξεις των μακεδονικών στρατευμάτων και οι αιματηρές μάχες που χάραξαν την ιστορία ζωντανεύουν και συναρπάζουν. Δολοπλόκοι στρατηγοί και αδίστακτες δέσποινες διασταυρώνουν τις τύχες τους
σε έναν ελληνικό χώρο που μοιάζει να βλέπουμε για πρώτη φορά, αιχμαλωτίζοντας τον αναγνώστη σε ένα βιβλίο που, αφού το ανοίξεις, δεν το αφήνεις πριν γυρίσεις και την τελευταία του σελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου