ΜΕΝΟΥ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ

Δεν είναι τυχαίο ότι η  λέξη  εξουσία είναι  γένους θυληκού οι αρχαίοι υμών πρόγονοι κάτι περισσότερο ήξεραν. 


Η εξουσία είναι σαν την ομορφότερη γυναίκα του κόσμου , με πλούσια κάλη και θέλγητρα , ώστε να σου ανεβάζει την λίμπιντο. 

Έτσι ο εκάστοτε επίδοξος γητευτής της εξουσίας  νομίζει και φαντάζεται  ότι μπορεί να την τιθασεύσει , ότι μπορεί να την κάνει κτήμα του.

Μόνο που ποτέ μα ποτέ δεν γίνεται αυτό πάντα μα πάντα η εξουσία είναι αυτή που αιχμαλωτίζει τους επίδοξους γητευτές της. Σπάνια έχουν ξεφύγει από την αγκαλιά της οι κυβερνήτες.

Πρέπει να έχεις Παιδειά για να της  ξεφύγεις. Όταν ο κυβερνήτης ή  πιο σωστά ο εξουσιάζων είναι κατώτερος των περιστάσεων με εμφανή έλλειψη  παιδείας τότε είναι ένας κυβερνήτης που  γίνεται σκλάβος της Εξουσίας. Δηλαδή όσο πιο μεγάλη είναι η έλλειψη Παιδειας τόσο μεγάλυτερη είναι η επιρροή της Εξουσίας στον Κυβερνήτη. 

Οταν ένας Κυβερνήτης κατά την διάρκεια της θητείας του υποκύψει στην Εξουσία τότε το  αποτέλεσμα  είναι η αύξηση της λαμογιάς , η σπατάλη του δημόσιου χρήματος και η κακή διακυβέρνηση.

Μέσα στην ζάλη της Εξουσίας οι εξουσιάζοντες ξεχνάνε το βασικό ότι μετά από την θητεία τους δεν θα τους θυμάται κανείς ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους. Γιατι πολύ απλά ξεχνάνε το ρητό "Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις".

Πόρνη Εξουσία είσαι σαν«την εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή», μόνο που η Μαγδαληνή μετανόησε οι Κυβερνώντες; 

ΥΓ. 
Οπως προείπα η Εξουσία είναι γενούς θηλυκού . Είναι λάθος να πιστεύεις ότι μπορείς να ελέξεις τις προθέσεις και το μυαλό μιας γυναίκας γιατί η γυναίκα έχει πάντα τον τρόπο να σε σαγηνεύει και να σε κάνει σκλάβο της όπως η εξουσία. 
Για να ξεφύγεις από αυτό χρειάζεται να είσαι ο πολυμήχανος Οδυσσέας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου