ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΣΟΥΛΠΙΚΙΟΣ Ο ΥΜΝΗΤΗΣ

ΔΟΞΑΣΤΙΚΟ
Μετά το θαύμα της ψαραγοράς, που έγινε στις 30 του Μάη, ημέρα της Αγίας Ανακλήσεως, όπου η αγέλη των μουλοχτών, επανέφερε στις τάξεις της τον διαρκώς υπό παραίτηση «κραταιό» αντιδήμαρχο, η αντίπαλος ομάδα των κρυφοδάγκοτων υπέβαλε ομαδικά την παραίτηση της, δημιουργώντας έτσι σοβαρούς κραδασμούς στο κύρος και την συνοχή της διοικούσης πλειοψηφίας.
Σεβόμενοι όμως την ιερότητα της ψαραγοράς αλλά και την προοδευτική τους προέλευση με την έπαρση των… Αρίστων και την μιζέρια των ανικάνων, οργάνωσαν φεστιβάλ κωλοτούμπας στην αίθουσα δημοτικών συνεδριάσεων στην δεξαμενή. Βεβαίως μεγάλος ο ανταγωνισμός ανάμεσα στον «δεν ξέρω» στον «δεν άκουσα», στον «δεν είδα» και σε όλα τα επίδοξα πολιτικά ρετάλια που στο τέλος με την πάγια τακτική τους, «το βράδυ χεζόμαστε και αλοιφόμαστε και το πρωί αγκαλιαζόμαστε και γλυφόμαστε», ανακάλεσαν τις παραιτήσεις τους και τα βρήκαν.
Όμως επειδή αυτά τα εμετικά καραγκιοζηλίκια, μόνο σοβαρότητα δεν μπορούν να αποπνεύσουν, προτείνουμε όπως ομονοούντες εν μετανοία να άδωμεν: 
«τους της Αιγίνης φωστήρες δοξάσατε
Και των αρχόντων τα λόγια χορτάσατε
Αφελώς γαρ Αιγινήται ψηφίσατε
Και μιαν έτι φορά ατυχήσατε
Εκ λαού κυριάρχου ελπίδαν ζητήσατε
Μα εκ τάφου σκελετούς αναστήσατε
Ιδού έργον λοιπόν νοσηράς ευτελείας
Κι αποτέλεσμα μιας χοντρής μακακίας»
Αμήν

16 Ιουνίου 2016 - 6:00 μ.μ.





ΥΓ.


Το αλιεύσαμε από σχόλιο σε άλλο μπλογκ μας άρεσε και το αναρτούμε . Το χιούμορ δεν έβλαψε κανέναν και όπως γράφουμε είμαστε ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου