ΜΕΝΟΥ

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΚΟΥΚΛΑ Η ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΑ;



Έχει χυθεί πολυ μελάνι , τα πλήκτρα των υπολογιστών έχουν δεχθεί αρκετά χτυπήματα για το περίφημο σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων .
Όλοι όμως παράβλεψαν ένα  άλλο σύμφωνο συμβίωσης αυτό με την κούκλα ή τον κούκλο ανάλογα τα γούστα. Ο κύριος της άνω φωτογραφίας είναι από τους πρωτοπόρους παντρεύτηκε με την αγαπημένη του κούκλα. Αυτά συμβαίνουν στην Αμερική .
 Στην Ελλάδα ό άλλος παντρεύεται την ΛΙΑ (από το Χουφταλιά) από τα χρόνια της εφηβείας του και δεν λέει να ξεκολλήσει .Μάλλον πρέπει να είναι πετυχημένη η σχέση του με την ΛΙΑ .   Κι όλα αυτά γιατί δεν υπάρχει πρόβλεψη για το σύμφωνο συμβίωσης με την ΛΙΑ όλοι το καταλαβαίνουμε αλλά αρνούμαστε να αποδεχτούμε ότι  αυτός έχει ανάγκη  αυτό το σύμφωνο συμβίωσης.
Αυτό τον τρελαίνει που  δεν υπάρχει λύση στο  πρόβλημα του  .  Αυτό του δημιουργεί ένα κενό και όπως είναι γνωστό η φύση δεν αφήνει κενά.  Το κενό αυτό της απαγορευμένης συμβίωσης με την αγαπημένη  του ΛΙΑ το μεταφέρει στο πληκτρολόγιο και εκεί νομίζει πως είναι ο μέγας συνουσιαστής συγνώμη ο μέγας εξουσιαστής ήθελα να γράψω .
Για αυτό πρέπει να υπάρξει επίσημη πρόβλεψη από το Κράτος για σύμφωνα συμβίωσης με κούκλα αλλά και με την ΛΙΑ γιατί πολλοί εξ' αυτών ζουν ανάμεσα μας και βγάζουν τον πόνο τους στο διαδίκτυο .
Μήπως έτσι ηρεμήσουν αυτοί και εμείς ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου