ΜΕΝΟΥ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΣΤΙΚΙ ΦΕΣΤ...

 Η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής ξέσπασε με αστραπές και βροντές   την οργή της προέδρου , για την μη εκλογή της στην Βουλή, πλήρωσε η Αίγινα. Ο λόγος που ξέσπασε στο νησί αυτή την οργή είναι ότι πληροφορήθηκε ότι ο πολιτικός μέντορας του Αλέξη , κος Φλαμπουράρης θα βρίσκεται στο νησί για να παρευρεθεί στις εκδλώσεις του Φιστικι Φεστ, ίσως να ήταν και ο ίδιος ο Αλέξης. Έριξε τις αστρπές της και τις βροντές της με αποτέλεσμα το νησί να πληγεί από την βροχή. Από την άλλη ο φίλος της ο Γιανης ο Βαρουφάκης ήταν καλά πληροφορημένος για αυτή την εξέλιξη για αυτό το λόγο δεν παρέστηκε εχτές στα εγκαίνια του εικαστικού που συμμετείχε η γυναίκα του Δανάη Στρατού.

Τώρα για να εξευμνήσουμε την οργή της Ζωής πρέπει να στείλουμε τον Βασιλιά Αιακό να την παρακαλέσει να σταματήσει την βροχή γιατί δεν φταίει ο Αιγινίτικος λαός για τα κακώς κείμενα του Αλέξη.

ΥΓ.
Λέτε όμως να μην φταίει η οργή της Ζωής αλλά η γκρίνια και η μιζέρια που επικρατεί όλα τα χρόνια που διοργανώνεται το ΦΙΣΤΙΚΙ ΦΕΣΤ ; Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ξέσπασαν όλα αυτά τα εμπόδια στον έβδομο χρόνο που διοργανώνεται... ΤΟ 7 συμβολίζει πολλά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου