ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ...


Λόγω της οικονομικής κρίσης και για να έχει τον άρτο ημών τον επιούσιον σκέφτηκε να αφήσει σε δεύτερη μοίρα τις άλλες δραστηριότητες. Τώρα ότι φτιάχνει είναι από τα χέρια του

10 σχόλια:

  1. Το ίδιο πρεπει να κανει και ο Φίτζι!!
    (κ).Φίλιππα βλέποντας το Σταμάτη μπορείς να πάρεις και πέντε καλά στοιχεία από αυτόν γιατί αυτός πραγματικά λειτουργεί για τα κοινά και όχι σαν και σένα που είσαι παρτάκιας και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να ακούγεται το όνομά σου για να παριστάνεις τον δήθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ξανά μανά Νιάουουουουου
    Τέτοια του γράφετε του Μπέου της Αίγινας ...ΦίτζιΤσου και εχει καβαλικέψει το καλάμι.
    ΦίτζιΝιάάάάάάρρρρρρ για το 2019 και αμα βρή αυτη τη φορά υποψήφιους με όλες τις Π@@@@@ες που κανει θα σας κανω το τραπέζι με γλαρόσουπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πελεκάνος εχει επικοινωνιακό πρόβλημα ΜΕΓΑ......... Το δελτίο τύπου τον μάρανε, στο δημοτικό συμβούλιο ηταν απών, εμ βέβαια είχε μούτρα να παει;; Μπορείς να πεις στον κόσμο γιατι δεν θέλεις τον αντικαταστάτη του Γιατρού;; Τι Φιλιππείδειο μυστικό κρύβεις Monsieur Pelekane??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτός από τον Τζίτζη που έλειπε για το 4ο θέμα έλειπε και ο Παπαδόπουλος αυτός για ποιό λόγο έλειπε; Μήπως για το τελευταίο που ήταν η επιτροπή κοινόχρηστων χώρων. Πάλι εξαφανισμένος στα δύσκολα ο Παπαδόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4:28 μ.μ Σωστός και ο Φίτζι της ίδιας τακτικής είναι. κ. ΦιτζίΤσου μη ξεχάσετε και δεν βάλετε ξανα για Δήμαρχος και μας στερήσετε την ευχαρίστηση να καταψηφίσουμε το ψηφοδέλτιο Αλβανοαλοδαπών και βάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΖΙΤΖΗΣ
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΤΟΥ ΩΡΙΜΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗΣ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ...ΘΑ ΤΟ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ,ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ,ΑΝΤΙΠΑΛΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ,......ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ Η. ΜΕΡΑ ΦΕΥΓΕΙ....ΤΟ ΤΖΟΝΙ ΓΟΥΕΚΕΡ ΕΡΧΕΤΑΙ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΙΜΑΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ 4:22 μ.μ. ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΛΟ ΛΥΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
    ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΤΑΤΕ ΦΙΛΛΙΠΕ ΤΟ 2019 ΤΟ 60% ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.
    Ο JOHNNIE WALKER ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΕΩΣ ΤΟ ΜΑΗ ΤΟΥ 19.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με Τζόννυ Γουέκερ-Κουάκερ απο το Καζακστάν ερχεται. Καλα αυτος ο ΤζίτζηΦΙΟΓΚΟΣ πρεπει να είναι περίσσευμα ληγμένης κονσέρβας. Ρε δεν μας λυπάστε λιγο, μαλλον η μαξιλαροθήκες που χρισημοποιεί θα φταίνε, αλλοιώς δεν εξηγείται, ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε μία απο καμένη Λαπά, Φίλιππα, τι τα θες τα δελτία τύπου βρε; Τα γρανάζια του μυαλού σου δουλεύουν ή Αζερμπαϊτζάν;;
    Εσυ θέλεις να γίνεις (θεός φυλάξει) δήμαρχος, να κανω μια ανασκόπηση λοιπών... Πρόεδρος Τ.Ε. Ν.Δ., σύμβουλος επι Μούρτζη Δ., αντιδήμαρχος και Πρ. Δ.Α.Ο.Α. επι Σακκιώτη, Αρχ. Αντιπολίτευσης, προπονητής & μάνατζερ και γύρευε τι ΑΛΛΟ!!!! Να μην πιάσω απο τελετές και και... οπου γάμος και χαρά η ΚΟΝΤΥΛΩ πρώτη!!!! Αμ το αλλο τι σου λέει που μάθαμε, προσπαθείς να μην μπή σε αργία ο Γιατρός ή να παρατηθεί γιατί δεν σε βολεύει η προσχώρηση του Ντελούκα!! Τελείως ασόβαρος είσαι γι'αυτό και σε λενε τη μία Φίτζι και την άλλη Πελεκάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΣΕ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΜΟΡΦΗ (UFO) ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗ{δια}ΓΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή