ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΠΙΕΣ ΜΙΑ ΑΜΙΤΑ ΜΟΤΙΟΝ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ


Στο  άρθρο του με τίτλο "ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ" ο "βασιλιάς" της ενημέρωσης  μας έγραφε : "Νικητής της κόντρας επαγγελματιών - δήμου, βγήκε τελικά ο δήμαρχος καθώς το έργο της παραλίας τέλειωσε (ως προς το μεγαλύτερο μέρος του) εντός 4 ημερών παρά τις όποιες αβαρίες από ζημιές σε μηχανήματα και καθυστερήσεις παραλαβής υλικών. .......Αντί λοιπόν να ληφθούν υπόψη τα πραγματικά στοιχεία, όλοι παρασύρθηκαν από την λογική του "να μην δυσαρεστήσουμε κανέναν". Δυστυχώς αυτή η πρακτική χαρακτηρίζει πολλούς δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι παρασύρονται από μαζεμένους και οχλαγογούντες πολίτες με αποτέλεσμα το δημοτικό συμβούλιο να έχει πάρει λάθος αποφάσεις.(Βλέπε πρόσφατη απόφαση για τα οικόσιτα). Με βάση λοιπόν την διαχείριση του έργου της παραλίας, τα μηνύματα για την επερχόμενη δημοτική αρχή ΔΕΝ είναι καλά."
Τελικά το ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ο εργολάβος δεν θα παραδώσει έγκαιρα το έργο διότι προέκυψε απρόβλεπτο και απροσδόκητο πρόβλημα με την παραλαβή της πίσας (τον λόγο τον ξέρουμε απλά για λόγους δεοντολογίας δεν το γράφουμε) .
Κρίμα καλέ μας  φίλε γιατί είχαν παραγγείλει  αστακομακαρονάδα και κρασί Χατζημιχάλη  στο εστιατόριο του προέδρου της παραλίας για να γιορτάσουν την έγκαιρη παράδοση του έργου . Κι από ότι γνωρίζουμε ήσουν επίτιμος καλεσμένος λόγω των άρθρων που έγραφες.
 Σου αφιερώνουμε αυτό που έλεγε ένας μεγάλος δάσκαλος του Ταό, ο  Τσου Λι,  : «Ζωή είναι να μάθουμε να χορεύουμε με την ενέργεια του σύμπαντος και το Φενγκ Σούι είναι τα βήματα αυτού του χορού...» Στην καθημερινή πρακτική λοιπόν, το Φενγκ Σούι βοηθά για τη δημιουργία αρμονίας στο περιβάλλον, με σκοπό την ευτυχία, την επιτυχία και την υγεία. Εξασκείται εδώ και 4.000 χρόνια στην Κίνα και βασίζεται στην παλιά κινεζική αντίληψη -που συναντάμε και στην πλατωνική φιλοσοφία- ότι ο άνθρωπος και το περιβάλλον του πρέπει να εναρμονίζονται. Πώς; Επιδιώκοντας τη δημιουργία ενός προσωπικού χώρου με αφθονία ζωτικής δύναμης. Το Φενγκ Σούι, επίσης, πρεσβεύει ότι τα κτίρια είναι ζωντανά και όχι άψυχα όντα, τα οποία εκπέμπουν Τσι (ενέργεια που εμπεριέχεται σε όλα τα πράγματα). Παρομοίως, οι ειδικοί του Φενγκ Σούι πιστεύουν ότι η ενέργεια (δηλαδή το Τσι) μέσα στο σπίτι μπορεί να μεταβληθεί ή να μπλοκαριστεί, οδηγώντας σε καταστάσεις που επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά τα οικονομικά, την υγεία, την εργασία, την ερωτική ζωή κ.ά.
Κάνε μερικά μαθήματα ίσως σε βοηθήσουν σε επόμενο άρθρο σου.
Οχι τίποτις άλλο γκαντέμιασες τον δήμαρχο και τον εργολάβο!!!
Τα μηνύματα από ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ για αυτό και σου προτείνουμε αντί να σε κερνάνε εσπρεσάκι όταν τους γράφεις κείμενο καλό είναι να ζητάς να σε κερνάνε ΑΜΙΤΑ ΜΟΤΙΟΝ γιατί είναι πηγή θετικής ενέργειας και έμπνευσης. Έτσι θα γράφεις πιο θετικά και εμπνευσμένα άρθρα.

7 σχόλια:

  1. Αιακέ τσίμπα μια θετική τυρόπιτα και άσε τις αμίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί έβαλες διάστημα στο Τσου Λί...
    Να γράφεις σωστά σε παρακαλώ.
    Το Τσούλι... ή Το Τσουλί, για να πιάνουμε και το ΤσουλοΝόημα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ντι μπι ντι μπι ντι μπι ντάι ντι μπι ντάι"....
    "Το Τσουλί ειναι Τσούλα και Τσουλάει"....
    "Ντι μπι ντι μπι ντι μπι ντάι ντι μπι ντάι"....
    "Το Τσουλί ορμάει.... και τ' Αρπάει"....
    "Ντι μπι ντι μπι ντι μπι ντάι ντι μπι ντάι"........
    δεν γράφονται τέτοιοι στίχοι πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυκλοφορεί η φήμη ότι νέος δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος στην καινούργια διοίκηση, μεγαλοεργολάβος, κάρφωσε τον εργολάβο της πίσσας και σταμάτησε το έργο. Αυτά απο ανεπίσημες δημοσιογραφικές πηγές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι' εγώ τι θ' απογίνω άμα κλείσουν όλες τις Λακούβες ρε φίλε?
    Το θέμα είναι ποιος κάρφωσε τον πίσσα Man και άρχισαν τα όργανα κατα Γαρυφάλλου, Μπράουν, αποπεράτωσης του έργου και του Μουσουλέα!!
    Πιανού τα συμφέροντα θίχτηκαν και γιατί περίμενε ο πρόκας να τελειώσει η φάτσα της παραλίας...
    Ο καινούργιος Δήμαρχος θα καλοπεράσει με τα του Καληκράτη, παρ' όλο οτι έχει κάνει Δήμαρχος παλιότερα τώρα θα είναι Νεοσσός!!
    Φορέστε τα κράνη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12:16 μ. μ. Μάλλον δεν του λάδωσαν τα γρανάζια του Πρόκα και άμα δεν λαδώσεις η μηχανή χτυπάει πιστόνι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O υπάλληλος του Δημου καθυστερησε να τακτοποιησει οικονομικα τον ενα υδρομεταφορέα και ο αντιδήμαρχος βγήκε και τον μάλωσε. Οπότε ο υπάλληλος γυρίζει και του φωνάζει: Πως κάνεις έτσι μωρέ για ένα 500ρικο.
    Να, που έχει φτάσει το βάζο με το μέλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή