ΜΕΝΟΥ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Panagiotis Grigoropoulos Θα ακολουθησουν οδηγίες πως να τρώμε το χαβιάρι.

 O αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης έκανε μια ρελάνς απέναντι στις συμβουλές  του Δημάρχου  για τον Καύσωνα έβγαλε ανακοίνωση με οδηγίες για το πως σερβίρεται το χαβιάρι.


 Σερβίρισμα
Το χαβιάρι σερβίρεται
*στο τραπέζι μέσα σε ένα μπολ το οποίο είναι μέσα σε άλλο μπολ που περιέχει πάγο.
*Στην πιο απλή μορφή σερβίρεται πάνω σε μπλινί, μικρά στρογγυλά αμυλώδη καναπεδάκια, πασαλειμμένα με ξινή κρέμα ή σε φρυγανισμένο ψωμί ελαφρά βουτυρωμένο.
*Επίσης σερβίρεται μαζί με φλοίδες καπνιστού σολωμού.

Μερικά από τα συνοδευτικά του χαβιαριού είναι:
*μια σπιρτόζα βότκα,
* μια καλή σαμπάνια (ιδιαίτερα Chardonnay Sauvignon Blanc), έντονα αρωματική και φρουτώδη.

Τέλος, αν θέλετε να το συνοδεύσετε με ουίσκι (που δεν συνίσταται) διαλέξτε ένα γλυκόπιοτο, ελαφρά καπνιστό και φρουτώδες.


Θα υπάρξει και συνέχεια....





1 σχόλιο:

  1. Στην Κυψελιώτισα αδερφή

    Δεν είναι πλέον μυστικό
    το ξερει ο κόσμος όλος
    πως εσαεί βραδύγλωσος
    Γωγώ μου είναι ο κώλος

    Ποτε δεν είπε πρόβατο
    γιατί στο πρ κολάει
    γιαυτό και η κολάρα σου
    συχνά σε γαργαλάει

    Και θες μουσταρδοκούταλο
    ή δροσερό αγγούρι
    που είναι στη ρίζα μαλιαρό
    και κόκινο στη μούρη

    Οτι κακό ξεστόμισες
    έγραψε και ακούστει
    μα τι καλό να καρτερεί
    κανείς από ένα πούστη

    Πούστη που τον κράζουνε
    γέροντες και παιδάκια
    γιατί τον παίρνει λάχανο
    και βγάζει ντολμαδάκια.

    Πούστρα ψοφάς για πασαρέλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή