ΜΕΝΟΥ

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ME ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ - Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ






 Τι έλεγε τον Νοέμβριο του 2010 στην ομιλία του ως υποψήφιος δήμαρχος ο νυν Δήμαρχος Αίγινας Σάκης Σακκιώτης .
 Το καυτηριάζουμε με χιουμοριστικό τρόπο γιατί άλλα λένε για να πάρουν την καρέκλα και άλλα πράτουν όταν καθίσουν. Το θέμα έχει να κάνει με τις διορθώσεις νερού που τείνει να γίνει βιομηαχανία εκτός και αν δεν μπορούν να καταφέρουν να βάλουν μια τάξη. Εμείς παρακολουθούμε τις εξελίξεις και είμαστε εδώ για να καυτηριάζουμε τα κακώς κείμενα, πάντα με χιούμορ.

9 σχόλια:

  1. Μέγας κρημνός και μέγα βάραθρο η των Γραφών άγνοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μια συμβουλη"Μη αποκρίνου εις τον άφρονα κατά την αφροσύνην αυτού δια να μη γένης και συ όμοιος αυτού",διοτι ομοιος στον ομοιο κι κοπρια στα λαχανα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιοι τύποι είναι τόσο ανόητοι που δεν μπορούν να αντιληφθούν το καλό humor και αφού ρε φίλε έπιασες το αρχαίο ελληνικό... Η σάτιρα επιχειρεί τον εμπαιγμό κάποιας έννοιας ή προσώπου που ο καλλιτέχνης θεωρεί ότι αξίζει τέτοια αντιμετώπιση. Γίνεται μέσω μεθόδων όπως είναι η παρωδία, η υπερβολή, η σύγκριση, η αναλογία και η ειρωνεία. Η σάτιρα ήταν επίσης εργαλείο του αρχαίου ποιητή του θεάτρου Αριστοφάνη. Να μορφώνονται οι αμόρφωτοι... Μπράβο ψαρόγατε πολύ γελιο!!!!
    Υ.Γ.
    Ο σαρκασμός χρειάζεται μυαλό, ο αυτοσαρκασμός χρειάζεται ταλέντο εφυία και ανωτερότητα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πω!πω! πήξαμε στην αρχαΐζουσα. Λαζοπουλικο το βιντεο ψαρογατε.... και απλα στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα!!! και...... προς γνωση και συμορφωση!!!!! οπως ειδατε και οι σοφες παροιμιες μας πριεχουν την λεξη γνωση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο ΣΑΚΗΣ ήταν φαινόμενο. Μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν. και αυτό μέρος της γνώσης είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. re psarogate se poion antidhmarxo diagrafhkan logariasmoi ydreyshs? prota eixame ton moytsatso kai meta ton mpesh poios apo toys dyo einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στον Μουτσάτσο αναφέρεται ο Ψαρόγατος αυτός έχει κάνει 3 αιτήσεις για διορθώσεις λογαριασμού ύδρευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σε ενα ναυαρχο του πολεμικου ναυτικου χαρισαν δυο λογαρισμους νερου και μια διορθωση τετραγωνικών ενταξει δεν ηταν οικοδομος ο ανθρωπος ναυαρχος ητανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΝΑΡΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΔΡΟΜΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή