ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΑΤΑΝΑ;;;


- Ελληνας εισαι;
 - Ναι...
- Πες ερκοντισιον!
- Κλιματιστικο...
- Πες και ασανσερ!
 - Ανελκυστηρας...
- ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΑΤΑΝΑ;;;

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΣΟΥΛΠΙΚΙΟΣ Ο ΥΜΝΗΤΗΣ

ΔΟΞΑΣΤΙΚΟ
Μετά το θαύμα της ψαραγοράς, που έγινε στις 30 του Μάη, ημέρα της Αγίας Ανακλήσεως, όπου η αγέλη των μουλοχτών, επανέφερε στις τάξεις της τον διαρκώς υπό παραίτηση «κραταιό» αντιδήμαρχο, η αντίπαλος ομάδα των κρυφοδάγκοτων υπέβαλε ομαδικά την παραίτηση της, δημιουργώντας έτσι σοβαρούς κραδασμούς στο κύρος και την συνοχή της διοικούσης πλειοψηφίας.
Σεβόμενοι όμως την ιερότητα της ψαραγοράς αλλά και την προοδευτική τους προέλευση με την έπαρση των… Αρίστων και την μιζέρια των ανικάνων, οργάνωσαν φεστιβάλ κωλοτούμπας στην αίθουσα δημοτικών συνεδριάσεων στην δεξαμενή. Βεβαίως μεγάλος ο ανταγωνισμός ανάμεσα στον «δεν ξέρω» στον «δεν άκουσα», στον «δεν είδα» και σε όλα τα επίδοξα πολιτικά ρετάλια που στο τέλος με την πάγια τακτική τους, «το βράδυ χεζόμαστε και αλοιφόμαστε και το πρωί αγκαλιαζόμαστε και γλυφόμαστε», ανακάλεσαν τις παραιτήσεις τους και τα βρήκαν.
Όμως επειδή αυτά τα εμετικά καραγκιοζηλίκια, μόνο σοβαρότητα δεν μπορούν να αποπνεύσουν, προτείνουμε όπως ομονοούντες εν μετανοία να άδωμεν: 
«τους της Αιγίνης φωστήρες δοξάσατε
Και των αρχόντων τα λόγια χορτάσατε
Αφελώς γαρ Αιγινήται ψηφίσατε
Και μιαν έτι φορά ατυχήσατε
Εκ λαού κυριάρχου ελπίδαν ζητήσατε
Μα εκ τάφου σκελετούς αναστήσατε
Ιδού έργον λοιπόν νοσηράς ευτελείας
Κι αποτέλεσμα μιας χοντρής μακακίας»
Αμήν

16 Ιουνίου 2016 - 6:00 μ.μ.





ΥΓ.


Το αλιεύσαμε από σχόλιο σε άλλο μπλογκ μας άρεσε και το αναρτούμε . Το χιούμορ δεν έβλαψε κανέναν και όπως γράφουμε είμαστε ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΚΑΠΕΛΟ FAST FOOD



Το καπέλο αυτό θα γίνει Must στην Αίγινα . Το μοντέλο που το προμοτάρει χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην παραλία της Αίγινας.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

William Lawson's - Great Scotch Whisky ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΦΙΣΤΙΚΙ



Στην μεγαλοκοπέλα , δεν μπορείς να την πεις θεία μια χαρά κρατιέται ,  Σάρον Στόουν γυάλισε το αγοράκι με την φούστα... Σε άλλες μεγάλες κυρίες του αρέσουν τα αγοράκια που φοράνε φούστες

;

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Μετά την Κηδεία του Άντρα της, γύρισε Σπίτι. Όταν Άνοιξε τα mail της… Λιποθύμησε από ΑΥΤΟ που Διάβασε…


Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι μια από τις πιο σημαντικές και χρήσιμες εφευρέσεις για την επικοινωνία μας. Το email είναι τόσο απλό στη χρήση του και μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κάποιον που μπορεί να βρίσκεται στην άλλη άκρη της γης, αλλά μπορεί να μας δημιουργήσει και προβλήματα, από τα ανεπιθύμητα μηνύματα μέχρι και να κολλήσουμε έναν ιό στον υπολογιστή μας. Όπως η παρακάτω ιστορία, που μια γυναίκα ανακάλυψε κάτι στα εισερχόμενά της, που είναι πολύ πιο χειρότερο από τις ενοχλητικές διαφημίσεις…

Ένα ζευγάρι από την Μινεάπολις των ΗΠΑ ήθελε να γιορτάσει την επέτειο των 20 χρόνων τους, πηγαίνοντας για διακοπές στη καλοκαιρινή Φλόριντα, μακριά από το χειμωνιάτικο συνηθισμένο τους σκηνικό. Θα έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο, όπου είχαν περάσει και τον μήνα του μέλιτος.

Δυστυχώς, λόγω υποχρεώσεων, έπρεπε να κάνουν κράτησεις σε ξεχωριστές πτήσεις. Η πτήση του συζύγου πετούσε τη Πέμπτη, ενώ της γυναίκας του ήταν την επόμενη μέρα.

Όταν έφτασε στο ξενοδοχείο, ο σύζυγος αποφάσισε να στείλει ένα email στη γυναίκα του από το ξενοδοχείο, που ήξερε ότι θα ήθελε να γνωρίζει ότι έφτασε καλά. Μόνο που εξαιτίας ενός τυπογραφικού λάθους, έστειλε το email κάπου άλλου…

…το email στάλθηκε σε μια χήρα στο Χιούστον του Τέξας, που μόλις είχε γυρίσει στο σπίτι της μετά τη κηδεία του άντρα της. Ο σύζυγός της ήταν ένας δημοφιλής ιερέας, που πέθανε από καρδιακή προσβολή.

Η χήρα κάθισε μπροστά στον υπολογιστή της, περιμένοντας email από συγγενείς που θα της εύχονταν θερμά συλλυπητήρια. Μόλις διάβασε το πρώτο email, ούρλιαξε και λιποθύμησε. Ο γιος της έτρεξε κοντά της για να δει τι συνέβη. Όταν την έλεγξε, παρατήρησε το email στην οθόνη του υπολογιστή…

“Προς: Την αγαπημένη μου γυναίκα

Θέμα: Έχω φτάσει
Ημερομηνία: 7 Ιανουαρίου του 2016

“Ξέρω ότι εκπλήσσεσαι που ακούς νέα από μένα. Έχουν πλέον υπολογιστές και εδώ και επιτρέπεται να στείλεις email στους αγαπημένους σου. Μόλις έφτασα και έκανα τσεκ ιν.”

“Βλέπω ότι όλα έχουν ετοιμαστεί για την άφιξή σου αύριο. Ανυπομονώ να σε δω από κοντά. Ελπίζω το ταξίδι σου να είναι χωρίς επεισόδια, όπως ήταν το δικό μου. Υ.Γ. Σίγουρα έχει καύσωνα εδώ!!!”

Μοιραστείτε αυτή την αστεία ιστορία με τους φίλους σας για να τους χαρίσετε λίγο γέλιο!

Credit: boredomtherapy.com

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΑΣΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΑΙ .... ΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ....





ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ


ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ  ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ....

ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Δεν παραιτείται τελικά από τη θέση της δημοτικού συμβούλου η Αθηνά Σπανάκη – Κοχιαδάκη, μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου.

Η ίδια, μετά τον ανασχηματισμό που έγινε στη Λότζια υπέβαλε την παραίτησή της, με αποτέλεσμα ωστόσο, να υπάρξουν καλώς εννοούμενες αντιδράσεις, όπως επισήμανε η κ. Σπανάκη, καθώς δέχθηκε πλήθος παρεμβάσεων τόσο από συμβούλους της «Δύναμης Πολιτών» όσο και από πολίτες που την ψήφισαν στις δημοτικές εκλογές

Κρίμα είναι να παραιτούνται γυναίκες που με την ομορφιά τους κοσμούν τα δημοτικά συμβούλια καλώς έπραξαν οι πολίτες που ζήτησαν να παραμείνει στην θέση της.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ -ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ


Οταν σου λέω πορτοκάλι να βγαίνεις και όταν σου λέω λεμόνι να μένεις αυτό λέγανε τα παιδιά όταν έπαιζαν κρυφτό πριν κάποιες δεκαετίες η τεχνολογία τα άλλαξε αυτά.
Και όπως λένε στο τραγούδι τους οι Αφοί Κατσιμίχα
Γυρίζω μες στο σπίτι μόνος μου,
οι γέροι μου δεν είν’ εδώ.
Ανοίγω τη ντουλάπα και μέσα στο καθρέφτη
 βλέπω ένα παιδί να μου γελάει και να μου λέει:
 « Εμένα μ’ έχουν βάλει τιμωρία.
Όμως, κάθε φορά που θέλεις να ‘ρχεσαι από ‘δω,
 απ’ το γυαλί να μπαινοβγαίνεις.
Εμένα δε με βλέπουνε,
κι, όταν σου λέω πορτοκάλι τρεις φορές, να βγαίνεις.»
 Γυρίζω μες στο σπίτι μόνος μου.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΩΕ





Ο Θεός ειδοποιεί τον Νώε ότι σε ένα χρόνο έρχεται κατακλυσμός. Του εξηγεί πως θα πέσουν βροχές και του συνιστά να διαλέξει τους δίκαιους μεταξύ των ανθρώπων και να τους φορτώσει μαζί με τα ζώα σε κιβωτό που θα φτιάξει. Δώδεκα μήνες αργότερα, ο Μεγαλοδύναμος επανεμφανίζεται και ρωτά τον Νώε αν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη βροχόπτωση. Αυτός γνέφει αρνητικά και του εξηγεί τα προβλήματά του. 
Η Πολεοδομία μπλόκαρε τη ναυπήγηση του σκάφους στην αυλή του, το Λιμενικό έχει αντιρρήσεις για το σχέδιο του σκάφους, το Υπουργείο Περιβάλλοντος ζητά μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων, η Εφορία θεωρεί την κιβωτό πλεούμενο αναψυχής, άρα τεκμήριο υψηλών εισοδημάτων, ενώ το Συμβούλιο της Επικρατείας αμφισβητεί τη συνταγματικότητα του κατακλυσμού. 
Μόλις σταματά να μιλά ο Νώε, ο ουρανός καθαρίζει και διαγράφεται ένα ουράνιο τόξο. «Και ο κατακλυσμός;» ρωτά ο Νώε. «Μπα, άσε, δεν χρειάζεται», απαντά ο Θεός, «τον κατακλυσμό θα τον φέρει η κυβέρνησή σου…»

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Ο ΡΟΖ ΓΑΤΟΣ


Σαν σήμερα 4 Ιουνίου 2007 μας άφησε για το μακρινό του ταξίδι ο πολύ καλός ηθοποιός Σωτήρης Μουστάκας

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΧΙΠΙΣΣΑ


Η θεία μου η χίπισσα:
 Εάν είστε ο τύπος γυναίκας με χιούμορ που της αρέσει να «τσαλακώνεται» , μπορείτε νείστε α  σαν τη Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία «Η θεία μου η χίπισσα». Ο τύπος αυτός έχει δύο εκδοχές: Η μία είναι η Ρένα ως χίπισσα, όπου θα πρέπει να φοράτε κάποιο εμπριμέ φόρεμα με πολύ έντονα και αντιθετικά χρώματα από την ντουλάπα σας (ή την ντουλάπα της μαμάς σας) και η άλλη είναι η Ρένα ως καθαρίστρια. Για τη δεύτερη εκδοχή θα πρέπει να προμηθευτείτε από το εμπόριο μια γαλάζια ρόμπα και να τη συνδυάσετε με ένα μαντίλι για το κεφάλι φορεμένο ανάποδα, σκούπα χειρός και κουβά σφουγγαρίσματος. Και στις δύο περιπτώσεις για να είσαι κυρία ή καθαρίστρια πρέπει να έχεις βιώσει και τους δύο τύπους είτε να έχεις γίνει από καθαρίστρια  κυρία ή τα ανάπαλιν απο κυρία καθαρίστρια δεν ειναι κακό αυτο αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου . Από την άλλη αν γίνεις από καθαρίστρια  κυρία κουβαλάς κόμπλεξ τότε  υπάρχει πρόβλημα.

Η θεία μου η χίπισσα έχει πολλές εκδοχές  οι πολλοί μυημένοι μπορούν να πιάσουν και άλλα μηνύματα.