ΜΕΝΟΥ

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΑΡ ΣΑΡΙΦ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ;



 Ο Ομάρ Σαρίφ και η Μπάρμαρα Στρειζαντ έγραψαν Ιστορία με το ένα Αστείο Κορίτσι... Υπάρχει όμως και άλλος Ομαρ Σαρίφ της Αυτοδιοίκησης ποιός να είναι άραγε; 

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ...ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΦΙΣΤΙΚΙ...


Η αστακομακαροναδα με γέμιση από φιστίκι είναι καταπληκτική ειδικά άμα υπογράφει την συνταγή ο ΑΛΛΟΣ...

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΣΤΙΚΙ ΦΕΣΤ...

 Η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής ξέσπασε με αστραπές και βροντές   την οργή της προέδρου , για την μη εκλογή της στην Βουλή, πλήρωσε η Αίγινα. Ο λόγος που ξέσπασε στο νησί αυτή την οργή είναι ότι πληροφορήθηκε ότι ο πολιτικός μέντορας του Αλέξη , κος Φλαμπουράρης θα βρίσκεται στο νησί για να παρευρεθεί στις εκδλώσεις του Φιστικι Φεστ, ίσως να ήταν και ο ίδιος ο Αλέξης. Έριξε τις αστρπές της και τις βροντές της με αποτέλεσμα το νησί να πληγεί από την βροχή. Από την άλλη ο φίλος της ο Γιανης ο Βαρουφάκης ήταν καλά πληροφορημένος για αυτή την εξέλιξη για αυτό το λόγο δεν παρέστηκε εχτές στα εγκαίνια του εικαστικού που συμμετείχε η γυναίκα του Δανάη Στρατού.

Τώρα για να εξευμνήσουμε την οργή της Ζωής πρέπει να στείλουμε τον Βασιλιά Αιακό να την παρακαλέσει να σταματήσει την βροχή γιατί δεν φταίει ο Αιγινίτικος λαός για τα κακώς κείμενα του Αλέξη.

ΥΓ.
Λέτε όμως να μην φταίει η οργή της Ζωής αλλά η γκρίνια και η μιζέρια που επικρατεί όλα τα χρόνια που διοργανώνεται το ΦΙΣΤΙΚΙ ΦΕΣΤ ; Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ξέσπασαν όλα αυτά τα εμπόδια στον έβδομο χρόνο που διοργανώνεται... ΤΟ 7 συμβολίζει πολλά....

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ


Γιατί επέζησε ο Τζήμερος σε αντίθεση με τους 700+ προσκυνητές στη Μέκκα.

πηγή:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=175203916151997&set=a.115363695469353.1073741827.100009871687954&type=3&theater

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΤΑΝ... Η ΑΙΓΙΝΑ ΨΗΦΙΖΗ ΛΕΒΕΝΤΗ


Πολλά χρόνια πριν γύρω στο 1990 ο Βασίλης Λεβέντης είχε επισκεφθεί την Αίγινα μακράν η καλύτερη υποδοχη αρχηγού. Τότε υποψήφιος μαζί του ήταν ο εκλειπών σήμερα κύριος Μπακόμητρος. Πριν ακόμα μάθει ο σημερινός μας πρωπυπουργός Αλέξης Τσίπρας που πέφτει η Αίγινα ο Βασίλης Λεβέντης την είχε επισκεφτεί και την είχε τιμήσει βάζοντας Αιγινίτη υποψήφιο τον κο Μπακόμητρο. Τώρα έχει πάλι Αιγινίτη υποψήφιο τον Σάκη Παντελάρο. Μόνο που ο Σάκης είναι μεταγραφή από τους ΑΝΕΛ , όπου οι ΑΝΕΛ τον είχαν πάρει μεταγραφή από την ΝΔ, δεν είναι από τα σπλάχνα του κόμματος.

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΚΝΕ έκανε προεκλογικό σποτ το... Game of Thrones



«Valar morghulis» ή σε κομμουνιστική μετάφραση «τα μνημόνια πρέπει να πεθάνουν»
Σε άλλο επίπεδο πήγε η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας τα προεκλογικά σποτ για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
Τα στελέχη της ΚΝΕ αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν πλάνα, ήρωες και χαρακτηριστικές ατάκες από τη δημοφιλή σειρά Game of Thrones προκειμένου να πείσουν τους ψηφοφόρους να επιλέξουν στην κάλπη το ΚΚΕ.
Κορυφαία η «μετάφραση» της φράσης "Valar morghulis", την οποία χρησιμοποιεί η Άρια Σταρκ στις καθημερινές προσευχές της για όλους τους εχθρούς που θέλει να εξοντώσει. Σύμφωνα με την επίσημη μετάφραση των βιβλίων του George RR Martin η φράση σημαίνει «όλοι οι άνδρες πρέπει να πεθάνουν». Κατά την ΚΝΕ όμως η μετάφραση είναι «όλα τα μνημόνια πρέπει να πεθάνουν» αφού ο «χειμώνας έρχεται και όλοι ξέρουμε τι μας περιμένει», όπου χειμώνας βλέπε Μνημόνιο.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΙΝΗΜΑ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. (ΝΕΟ)

Ο ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ


Ένα ακόμα σποτ με χιούμορ και αυτοσαρκασμό από τη Λαϊκή Ενότητα, ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, που μπήκε στο ταξί με προορισμό το Νομισματοκοπείο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλάζει λάστιχο και μιλά με έναν πολίτη για το χρέος.

Εμείς ως ομάδα Ψαρόγατου λατρεύουμε τον αυτοσαρκασμό , για αυτο της ευχόμαστε  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες της ομάδας Ψαρόγατου, ο πανηγυρικός λόγος του Σταύρου ήταν για την υποδοχή του επόμενου δημάρχου Αίγινας. Με τον λόγο αυτό ήθελε να τιμήσει αλλά και ταυτόχρονα να δώσει δύναμη ΕΛΠΙΔΑΣ και αέρα ηγέτη στον φερέλπη  νέο της Αίγινας. Όμως για ανεξήγητους λόγους  ο μελλόντικος δήμαρχος της Αίγινας δεν τον τίμησε με την παρουσία του, μάλλον θα είχαν τελειώσει τα ραβανί του Παγούδη.  Όμως ούτε ένα τηλέφωνο να πει ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ δεν έκανε στον άνθρωπο που του γράφει διθυράμβους. Κρίμα το μπόϊ σου.

ΥΓ.
Σταύρο μάλλον σου κάνει νάζια διότι έχεις ως πουλέν σου τον άλλο Θεολόγο και φοβάται μην του δώσεις το χρίσμα.

ΤΑ ΤΟΥ DEBATE






Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΤΑΞΙ ΤΟΥ ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ


Το τηλεοπτικό σποτ του Παναγιώτη Λαφαζάνη με το ταξί που τον πάει στο Νομισματοκοπείο έχει δημιουργήσει σάλο στα social media. Ωστόσο, με ένα μοντάζ παλιάς ταινίας του Χάρρυ Κλυνν που έκανε τον ταξιτζή με εκπληκτικές ατάκες, συνδύασαν και το πρόσφατο σποτ του Λαφαζάνη. Αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με τον γνωστό κωμικό και τον επικεφαλής της ΛΑΕ. Πηγή: Οταν ο Λαφαζάνης μπήκε στο ταξί του Χάρρυ Κλυνν για το Νομισματοκοπείο

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΠΛΑΡΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Ένα ανώνυμο σχόλιο περί Διπλαράκη της Αίγινας μας ανάγκασε να ψάξουμε να βρούμε το ποιός ήταν ο πραγματικός Διπλαράκης και από την έρευνα μας σας τον παρουσιάζουμε
Ο Διπλαράκης,ένας κοντόσωμος αδύνατος άνδρας, φορτωμένος με εκατοντάδες παράσημα και μετάλλια, που είχε πάρει από τα παλιατζίδικα, με ράβδο στρατηγού και τσάντα. Εδινε συνεντεύξεις επί παντός επιστητού.
Αρκετά δε από τα μετάλια του ήταν τσιγκινα καπάκια αναψυκτικών . Το συναντούσες στον Πειραιά όπου και έμενε ή στην πλατεία Ομονοίας όπου και εκεί έβγαζε τους πύρινους λόγους του.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΕΝ ΑΙΓΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ






Σύμφωνα με την σειρά που τους έχουμε βάλει ο κυριος Σταύρος Καλαμάκης είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ , οι κύριοι Αλυφαντής Νίκος και Θεοδωράκης Γεώργιος με την Δημιουργία ΞΑΝΑ και τέλος ο κύριος Θεοδόσιος (Σάκης) Παντελάρος με την Ένωση Κεντρώων το κόμμα του κυρίου Βασίλη Λεβέντη.

Οι απουσίες από τις βουλευτικές εκλογές βρίσκονται στα ηχηρά ονόματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και του νησιού . Δυστυχώς , δεν θα έχουμε υποψηφίους αυτούς τους  δύο φέρελπιδας νέους από το ΠΑΣΟΚ τον κύριο Πέτρο Πετρίτη και από την ΝΔ τον κύριο Φίλιππο Τζίτζη. Παρά τις προτάσεις που έγιναν (για τον καθένα ξεχωριστά) από στελέχη των νομαρχιακών , οι εκτελεστικές των κομμάτων έβαλαν πάγο σε αυτές τις υποψηφιότητες για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια εκτελεστική. Κρίμα περιμένουμε με αγωνία την κάθοδο τους στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.



ΥΓ. Συγνώμη αν μας διέφυγε κάποιος υποψήφιος στις τωρινές βουλευτικές εκλογές δεν το κάναμε σκόπιμα.



Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ


Σαν τον σκύλο με την γάτα είναι η σχέση του Προέδρου του ΔΣ Νίκου Οικονόμου με τον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης Φίλιππου Τζίτζη. Οι πάλαι ποτέ συνοδοιπόροι των δημοτικών και εθνικών εκλογών έχουν πάρει διαφορετικούς δρόμους. Ο ένας είναι ο νούμερο δύο στην ιεραρχία των θεσμών στό δήμο και ο άλλος στον άχαρο ρόλο της αντιπολίτευσης και κριτικής. Όπως αποδεικνύεται στην ζωή όλα είναι θέμα σωστών επιλογών .  Οι ευκαιριακές κινήσεις σου δίνουν μόνο πρόσκαιρες νίκες στην μάχη δεν σου κερδίζουν τον πόλεμο εκεί θέλει σταθερή πορεία.
 Κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα αηδόνια θα ξανασμίξουν το 2019 ... ο χρόνος θα το δείξει....ΛΕΤΕ ;
 Όλα αυτά θα γίνουν με την ευλογία του Βαγγέλη αυτός θα είναι ο κουμπάρος.

ΥΓ.
Ο Λεβέντης δεν σε κάνει δήμαρχο
μα  ούτε ο Καμμένος
 και απο το παλαιό ΠΑΣΟΚ ήσουνα κομμένος.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΤΡΗΜΑ ΤΣΑΤΣΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 Στο στρατό χρησιμοποιούν την τσατσαρα για να μετράνε τις ημέρες απόλυσης . Το ίδιο κάνουν τώρα και οι ψηφοφόροι για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ


Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ο κος Φίλιππος Τζίτζης ρώτησε για την χωροθέτηση του ελικοδρομίου. Τώρα ξέρουμε το γιατί, του το ζήτησε ο φίλος του ο Πάνος, δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος .
Προς θεού δεν είχε να κάνει με την  ζώνη Δ όπου έχει περιουσιακά στοιχεία , ούτε το γεγονός  ότι μπορεί να εξυπηρεντούνται κάποια άλλα συμφέροντα. Το ενδιαφέρον του ήταν για το που θα προσγειώσει το ελικόπτερο του ο φίλος του ο Πάνος..