ΜΕΝΟΥ

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ...


Πριν έναν χρόνο και τρεις μήνες γράφαμε :
" O μεγάλος παίκτης των δημοτικών εκλογών της Αίγινας
Ο άνθρωπος που κυριολεκτικά στήνει τον συνδυασμό Κουκούλη. Κράτησε πολιτικά ζωντανό τον Παναγιώτη Κουκούλη και χάρις σε αυτόν γίνεται η κάθοδος του συνδυασμού ΑΙΓΙΝΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ. Θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Το παιχνίδι εξουσίας το ξέρει καλύτερα από τον καθένα.... Μάλλον πρέπει να  κατάλαβε τα αίτια της ήττας του 2010."  για την ανάρτηση κλικ ΕΔΩ 
 Σήμερα αποκαταστάθηκε η ισορροπία ο Βασιλιάς κάθισε στον θρόνο του.
Πέρα από τις όποιες διαφορές μας για τα δημοτικά δρώμενα της Αίγινας αναγνωρίζουμε στο πρόσωπο του κυρίου Πτερούδη έναν υπολογίσιμο και σοβαρό παίκτη στην τοπική πολιτική σκακιέρα. Ο οποίος έπαιξε και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα του τόπου.
Οι νίκες αποκτούν αξία από τον αντίπαλο που έχεις για αυτό πάντα θα υπολογίζεται και θα γίνεται σεβαστή η άποψη του.
Σιδεροκέφαλος στα καινούργια καθήκοντα σας κύριε Πτερούδη.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΨΑΡΟΓΑΤΟΥ


ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ;


Εκλογές σήμερα το απόγευμα για την ανάδειξη αρχηγού παράταξης στην ΑΙΓΙΝΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ όλα εξαρτώνται από την θέληση του αόρατου-φυσικού  αρχηγού...

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Η δημοτική σύμβουλος Βόλου που κάνει καλό… σεξ! (video)



Την ώρα που ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος μιλούσε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόλου, δύο άγνωστοι με στολές παραλλαγής μπήκαν στην αίθουσα δηλώνοντας πως είναι στρατιώτες.
«Είμαστε φαντάροι από του Γεωργούλα, μάθαμε ότι μια δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ και ήρθαμε να αφήσουμε το τηλέφωνό μας», είπε χαρακτηριστικά ο ένας από τους δύο και άφησε μια κάρτα με ένα τηλέφωνο στο έδρανο που καθόταν ο Αχιλλέας Μπέος.
Στη συνέχεια επικράτησε πανικός. Η αντιπολίτευση κατηγόρησε τον Αχιλλέα Μπέο για στημένο περιστατικό ενώ ο ίδιος ο δήμαρχος καταδίκασε το επεισόδιο και στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία, με την δημοτική σύμβουλο Φωτεινή Κοκκινάκη να δηλώνει πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

Πηγή:
magnesianews.gr
http://kallikratis.net/

ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ MADE BY...;;;


Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Η ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΙΑΣ ΤΡΟΜΠΑΣ

Παράγοντας ομάδας πήγε σε κατάστημα να πάρει μια τρόμπα για να φουσκώνει τις μπάλες της ομάδος του. Με έξυπνο τρόπο ζητάει από τον  επιχειρηματία να κάνει δώρο την τρόμπα στην ομάδα. Ο επιχειρηματίας απάντησε θετικά με ένα όρο να βάλει αυτοκόλλητο της επιχείρησης του στην τρόμπα. Ο λόγος ήταν κάθε φορά που θα τρομπάρει ο πρόεδρος για να φουσκώνει τις μπάλες να θυμάται τα καλά λόγια που λέει για τον επιχειρηματία....

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ 2: ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΔΗΣΟ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΙΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ !!!



Στην συνάντηση που είχαν σε γνωστή ταβέρνα στην περιοχή του Φάρου μαζεύτηκαν 10 νοματαίοι. Στελέχη του πάλαι ποτέ ΑΙΓΙΝΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ (το ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έγινε για την νομή της εξουσίας) . Το ΠΑΣΟΚ είχε  πάρει 4% και το ΚΙΔΗΣΟ είχε πάρει 1% τώρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έφτασαν το 10 το καλό; Σίγουρα διπλασίασαν το νούμερο.
Η συζήτηση δεν έγινε μεταξύ τυριού και αχλαδιού αλλά μεταξύ κρασιού και κότσι χοιρινού.
Το θέμα της συζήτησης ήταν ο αγωγός . Αυτό ήταν η αφορμή το  πλάνο έχει στόχο το 2019.
Απών ήταν ο κος Νεκτάριος Κουκούλης και ο κος Φίλιππος Τζίτζης. Τώρα για ποιόν άνοιξε ο δρόμος θα βάλουμε ένα μικρό ερώτημα; Πως λέει το πουλί όταν σπάει το αυγό;

ΥΓ.
 Την οργάνωση της συνάντησης την έκανε με γραπτά μηνύματα στα κινητά ο κος Βάρτζελης.
Αδιευκρίνηστο είναι ποιός πλήρωσε τον λογαριασμό. Η στρόφιγγα του επιχειρηματία από την Κυψέλη έχει κλείσει, άλλο το 2010 άλλο το 2015.

Ζάχος Δόγκανος: Οι πιο πετυχημένες ατάκες του!

Μόδα με το κασκόλ Βαρουφάκη…

Οι στιλιστικές επιλογές του Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη έγιναν μόδα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι από τον χώρο της showbiz ή τον χώρο των τεχνών που ακολουθούν πιστά το πρότυπό τους.
 Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αίγινας , μάλλον έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ λέγεται και ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ. Αυτός πρέπει να είναι ο λόγος που φόρεσε το κασκόλ.
Το περίφημο κασκόλ του Βαρουφάκη βρέθηκε... στα Τρίκαλα. Για την ακρίβεια ο γνωστός Τρικαλινός, Δημήτρης Χιώτης (γραμματέας της πάλαι ποτέ της νομαρχιακής του κόμματος της Ντόρας στα Τρίκαλα) εθεάθη καταμεσήμερο στην Ασκληπιού να το φορεί καμαρωτός. Έλεγε δε ότι... «εγώ το έχω 10 χρόνια τώρα. Τον Βαρουφάκη περίμενα;...»...
Στο παζάρι των Φιλιατών αγόρασε ο παππούς το κασκόλ μπορεί να μην του περισσεύουν λεφτά από την σύνταξη για φάρμακα αλλά για κασκόλ σε στυλ Βαρουφάκη λεφτά υπάρχουν
Το ντύσιμο του κυρίου Βαρουφάκη φαίνεται πως εντυπωσίασε έναν αγαπημένο στο Ελληνικό κοινό ηθοποιό τον κύριο Χάρη Ρώμα. Φορώντας κασκόλ Burberry όπως είχε φορέσει και ο Έλληνας Υπουργός στο Eurogroup, εμφανίστηκε σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης.

Με κασκόλ αλά Βαρουφάκη φωτογραφήθηκε σε ταβερνάκι της Χαλκίδας ο δάσκαλος Σταύρος Πετράκης, ανέβασε την φωτογραφία στο Facebook και σχολίασε: "Ποιος Βαρουφάκης βρε γατάκια; Όταν εμείς κάναμε "λιτό βίο" αυτοί έτρωγαν βελανίδια.." Η φωτογραφία έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από τους φίλους του Σταύρου, αφού συγκέντρωσε 283 like και 25 σχόλια (και ...συνεχίζει). 

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ Νο1 : ΤΟ ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ


Τα τραπεζώματα για το 2019 έχουν ξεκινήσει. Κάποιοι ετοιμάζουν την κάθοδο τους από τώρα. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Οι συζητήσεις είναι μεταξύ τυριού και αχλαδιού.
Το ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ σε δράσει για μια άλλη Αίγινα ... χωρίς την Άλλη Αίγινα; Είδωμεν.
 Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ έχει ξεκινήσει τις επαφές του όπως φαίνεται από την φωτογραφία.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν άλλα δύο τραπεζώματα που θα γίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Η ΑΙΓΙΝΑ θα είναι ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ ή ΑΙΓΙΝΑ θα  είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Ποιά Σαλώμη θα πάρει το χρίσμα; ΕΙΔΩΜΕΝ...

Τσουκαλας ελληνικα τραγουδια(ΟΛΑ)THE BEST


Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Ένα μικρό διάλειμμα‏ No2

΄Εκανα ποδήλατο με κλειστά ματια.
 Τα ανοίγω και τι να δω;;;
 Παντού γιατροί...!

 Αν δε σου έχει διπλώσει η σαγιονάρα κατεβαίνοντας σκάλες, δεν ξέρεις τι πάει να πει κίνδυνος...!!!!!

Έκανα και σήμερα τη καλή μου πράξη! Βγήκα το πρωί να πάω βόλτα τον σκύλο μου και βλέπω έναν άντρα να τρέχει να προλάβει το λεωφορείο.
 Αμολάω και εγώ το pitbul και εντάξει το πρόλαβε...!!!