ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΠΙΕΣ ΜΙΑ ΑΜΙΤΑ ΜΟΤΙΟΝ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ


Στο  άρθρο του με τίτλο "ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ" ο "βασιλιάς" της ενημέρωσης  μας έγραφε : "Νικητής της κόντρας επαγγελματιών - δήμου, βγήκε τελικά ο δήμαρχος καθώς το έργο της παραλίας τέλειωσε (ως προς το μεγαλύτερο μέρος του) εντός 4 ημερών παρά τις όποιες αβαρίες από ζημιές σε μηχανήματα και καθυστερήσεις παραλαβής υλικών. .......Αντί λοιπόν να ληφθούν υπόψη τα πραγματικά στοιχεία, όλοι παρασύρθηκαν από την λογική του "να μην δυσαρεστήσουμε κανέναν". Δυστυχώς αυτή η πρακτική χαρακτηρίζει πολλούς δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι παρασύρονται από μαζεμένους και οχλαγογούντες πολίτες με αποτέλεσμα το δημοτικό συμβούλιο να έχει πάρει λάθος αποφάσεις.(Βλέπε πρόσφατη απόφαση για τα οικόσιτα). Με βάση λοιπόν την διαχείριση του έργου της παραλίας, τα μηνύματα για την επερχόμενη δημοτική αρχή ΔΕΝ είναι καλά."
Τελικά το ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ο εργολάβος δεν θα παραδώσει έγκαιρα το έργο διότι προέκυψε απρόβλεπτο και απροσδόκητο πρόβλημα με την παραλαβή της πίσας (τον λόγο τον ξέρουμε απλά για λόγους δεοντολογίας δεν το γράφουμε) .
Κρίμα καλέ μας  φίλε γιατί είχαν παραγγείλει  αστακομακαρονάδα και κρασί Χατζημιχάλη  στο εστιατόριο του προέδρου της παραλίας για να γιορτάσουν την έγκαιρη παράδοση του έργου . Κι από ότι γνωρίζουμε ήσουν επίτιμος καλεσμένος λόγω των άρθρων που έγραφες.
 Σου αφιερώνουμε αυτό που έλεγε ένας μεγάλος δάσκαλος του Ταό, ο  Τσου Λι,  : «Ζωή είναι να μάθουμε να χορεύουμε με την ενέργεια του σύμπαντος και το Φενγκ Σούι είναι τα βήματα αυτού του χορού...» Στην καθημερινή πρακτική λοιπόν, το Φενγκ Σούι βοηθά για τη δημιουργία αρμονίας στο περιβάλλον, με σκοπό την ευτυχία, την επιτυχία και την υγεία. Εξασκείται εδώ και 4.000 χρόνια στην Κίνα και βασίζεται στην παλιά κινεζική αντίληψη -που συναντάμε και στην πλατωνική φιλοσοφία- ότι ο άνθρωπος και το περιβάλλον του πρέπει να εναρμονίζονται. Πώς; Επιδιώκοντας τη δημιουργία ενός προσωπικού χώρου με αφθονία ζωτικής δύναμης. Το Φενγκ Σούι, επίσης, πρεσβεύει ότι τα κτίρια είναι ζωντανά και όχι άψυχα όντα, τα οποία εκπέμπουν Τσι (ενέργεια που εμπεριέχεται σε όλα τα πράγματα). Παρομοίως, οι ειδικοί του Φενγκ Σούι πιστεύουν ότι η ενέργεια (δηλαδή το Τσι) μέσα στο σπίτι μπορεί να μεταβληθεί ή να μπλοκαριστεί, οδηγώντας σε καταστάσεις που επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά τα οικονομικά, την υγεία, την εργασία, την ερωτική ζωή κ.ά.
Κάνε μερικά μαθήματα ίσως σε βοηθήσουν σε επόμενο άρθρο σου.
Οχι τίποτις άλλο γκαντέμιασες τον δήμαρχο και τον εργολάβο!!!
Τα μηνύματα από ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ για αυτό και σου προτείνουμε αντί να σε κερνάνε εσπρεσάκι όταν τους γράφεις κείμενο καλό είναι να ζητάς να σε κερνάνε ΑΜΙΤΑ ΜΟΤΙΟΝ γιατί είναι πηγή θετικής ενέργειας και έμπνευσης. Έτσι θα γράφεις πιο θετικά και εμπνευσμένα άρθρα.

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ

Οι πρόεδροι (ο τέως και ο νυν) της ενωσης επαγγελματιών παραλίας επιβλέπουν το έργο. Ο ένας από τους δύο είναι ευχαριστημένος γιατί ο προσωπικός του φίλος παρέδωσε το έργο στην ώρα του, όπως είχε υποσχεθεί. Ο άλλος παρότι χάλασε τον κόσμο για το έργο νιώθει ότι οι φωνές του έπιασαν τόπο το έργο τελείωσε στην ώρα του και η ζημιά που υπέστησαν οι επιχειρηματίες ήταν η μικρότερη δυνατή.
Ο τέως πρόεδρος είχε την ίδια εμπειρία με τον νυν , όταν τον Ιούνιο του 2009 η τότε δημοτική αρχή (διοίκηση Κουκούλη) αποφάσισε να επισκευάσει το οδόστρωμα στην περιοχή της Καραντίνας (Αύρα) . Δύο ημέρες ταλαιπωρήθηκε ο τότε πρόεδρος της επαγγελματικής της παραλίας. Τα ίδια προβλήματα δημιουργήθηκαν στις άκρες του οδοστρώματος. Όμως ο τότε πρόεδρος δεν φώναξε καθόλου. Ο σημερινός είναι πιο μαχητικός, η  αλήθεια είναι πως σήμερα υπάρχουν και τα σόσιαλ μήντια κάτι που χειρίζεται καλά ο σημερινός πρόεδρος (μέχρι και ρεπορταζ έκανε με την κάμερα του). 

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΛΗΔΟΝΑ





Η φωτιά στην περιοχή της Αύρας πίσω από την παιδική χαρά ήταν μια πρόβα τζενεράλε για την γιορτή του Κλήδονα που θα γινότανε τις επόμενες μέρες. Τώρα αν καήκε ένα πεύκο και κίνδυνευσε η περιοχή αυτό θεωρείται για κάποιους ατύχημα.
Σαν υλικό προετοιμασίας για την γιορτή του Κλήδονα χρησιμοποιήθηκαν οι ομπρέλες που υπήρχαν δίπλα από την επιχείρηση που πρόκειται  να λειτουργήσει τις επόμενες μέρες ως καφετέρια. 
Προς θεού μην πάει το μυαλό σας ότι ήταν εμπρησμός για ανταγωνιστικούς λόγους λόγω του οτι η επιχείρηση έχει δικαίωμα χρήσης της παραλίας.
Άξιο απορίας είναι πως ο επιθεωρητής Σμόκι της Αίγινας δεν έκανε ρεπορταζ μιας και έχει ευαοσθησία σε τέτοια θέματα. Μάλλον θα είχε βαρυστομαχιάσει από την μακαρονάδα που τον είχαν κεράσει και θα έπινε κερασμένο παγωμένο καπουτσίνο κάπου στην νήσο για αυτό δεν έγραψε τίποτα. 

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑ;



Επειδή δεν έχουμε ψεύτικους προβληματισμούς και ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,  ξέρουμε ποιός τράβηξε την φωτογραφία σε προηγούμενη ανάρτηση μας . Δεν γνωρίζουμε ποιός κανόνισε να βρεθεί ο φωτογράφος στην υδροφόρα  και δεν μας ενδιαφέρει . Αν ο φωτογράφος ήθελε να είναι άμεπτος και να μην έχει σχέση με τους υδρομεταφορείς απλά ΔΕΝ θα χρησιμοποιούσε την υδροφόρα ως μεταφορικό μέσο,  όσο και αν καιγόταν .  Αν κάποιος έχει  ηθικές αξίες και προβληματισμούς δεν χρησιμοποιεί ότι του προσφέρεται, πόσο μάλλον όταν διατυμπανίζει ότι πολεμά τα συμφέροντα.
 Τελός δεν μας ενδιαφέρει αν υπήρχαν άλλοι επιβάτες και ποιοί ήταν αυτοί . Αυτοί δεν έχουν ασχοληθεί με βρώμικο πόλεμο.
Όσο για το κείμενο :
" Και για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους. Το μόνο που συνδέει τον Αιακό με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία είναι η μήνυση που έχει κάνει ο επιχειρηματίας στον Αιακό για το θέμα των διαφορών νερού."
 Η παραπάνω ανάρτηση και η φωτογραφία δίνει την απάντηση . Τι μεσολάβησε και χάλασε η μανέστρα δεν ξέρουμε.

ΥΓ
Μια  φωτογραφία μεταξύ δύο ανδρών  στην προβλήτα που αράζουν τα ιπτάμμενα την αφήνουμε για αργότερα

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

22 Aτάκες που άφησαν εποχή


 
1.Βίκυ Κουλιανού:''8 στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι τα μοντέλα είναι χαζά .Τους υπόλοιπους 3 όμως που πιστεύουν πως είμαστε έξυπνες δεν τους ακούνε''..
2.Μανώλης Μαυρομμάτης:''Ο Ronaldo ξεχύνεται σαν εμετός στην επίθεση''..
3.Νίκος Χατζηνικολάου:''Το πρωτοφανές αυτό γεγονός συμβαίνει για δεύτερη φορά''..
4.Ελένη Δήμου:''Η ηχογράφηση έγινε στο σπήλαιο των Πετραλώνων όπου βρέθηκε ο πρώτος εν ζωή σκελετός''..
5.Αννα Βίσση:''Ο Αντώνης Σαμαράς με βοήθησε να ξεπεράσω το χωρισμό μου με τον Νταλάρα.Πως ήταν οι μέρες μου με τον Νταλάρα; Αν σας πω ότι δε θυμάμαι θα με πιστέψετε'';
6.Ράνια Λυκούδη:''Θα το θεωρούσα αγένεια αν ένας άντρας από το πρώτο ραντεβού μου ζητούσε να κάνουμε πρωκτικό sex''..
7.Τόλης Βοσκόπουλος (Σε συνεντευξη στον Ν.Χατζηνικολάου):''Όταν τους ζήτησα την ανάγκη τους δεν μου την έδωσε κανείς''..
8.Η Άντζελα ήθελε κάποια στιγμή να τραγουδήσει ένα τραγούδι εκτός προγράμματος και λέει στο κοινό:''Παρακαλώ να χαμηλώσουν τα φώτα γιατί τώρα θα πω ένα τραγούδι off the record''..
9.Βέρα Λάμπρου (Το νινί σέρνει καράβι):Σε ερώτηση αν θα αφιέρωνε κάποιο απ' τα τραγούδια της στην ''άσπονδη'' φίλη της Στέλλα Μπεζαντάκου:''Δε νομίζω ότι θα έριχνα το επίπεδό μου για να της αφιερώσω κάποιο τραγούδι μου.Εμένα έχουν αξία και ήθος τα κομμάτια μου''..
10.Σχολιαστής στίβου της ΕΡΤ κατά την διάρκεια αγώνα ανωμάλου δρόμου γυναικών:''Και οι ανώμαλες μπαίνουν στα τελευταία 1000 μέτρα''..
11.Άννα Φόνσου: "Δόξα τω Θεώ, είμαι άθεη."
12.Εκφωνητής ποδοσφαιρικού αγώνα στην τηλεόραση: "Και ναι ... μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή ... την βγάζει και την παίζει ..."
13.Ρεάλ-Λάτσιο 2-2 υπέρ της Ρεάλ.(Εκφωνητής του MEGA)
14.Σε κάποιο ακριτικό χωριό:Εκτός από ανθρώπους, περνάνε και Ρουμάνοι τα σύνορα;(Ρεπόρτερ του TEMPO)
15.-Και πού βρίσκεστε τώρα; -Στα Τρίκαλα. -Α, ωραία, κοντά στη θάλασσα. Νίκη Κάρτσωνα
16.Και τώρα ο ζωντανός καλεσμένος μας.(Ρούλα Κορομηλά)
17.Ποιος όμως θα διαδεχτεί τον κ. Κλίντον στον ρόλο του κλανητάρχη;(Δημοσιογράφος ΕΤ1)
18.Σε περιγραφή ανόργανης γυμναστικής:Οι αθλήτριες αποφάσισαν επιτέλους να ανοίξουν τα πόδια τους.(Κώστας Καπάταης)
19.Θέλοντας να πει οτι το παιχνίδι βόλλεϋ θα ειναι μαγνητοσκοπημένο, λέει: Όχι κυρίες και κύριοι, αύριο δεν θα βγούμε ζωντανοί από το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. (Χάρης Αλευρόπουλος)
20.Και τώρα μαζί μας η πασίγνωστη τραγουδίστρια… Πώς είπαμε ότι σε λένε;(Αννα Μαρία Λογοθέτη)
21.Ο αγώνας τέλειωσε με τρία γκολ, ένα για κάθε ομάδα.(Κώστας Μπάνιας - Αρτα TV )
22.Η πρωτοπόρος Αναγέννηση Αρτας είναι δεύτερη.(Κώστας Μπάνιας - Αρτα TV)

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;


Ο γνωστός μπλόγκερ Αιακός έγραψε τα κάθωθι:
"Γεγονός είναι ότι εκκρεμεί η μηνυτήρια αναφορά του Κατσικάρη γα τις απώλειες νερού αλλά και η μήνυση του κ Λεβεντάκη προς τον Αιακό Ρεξ για το ίδιο θέμα. Δεν θα μας προβληματίσει καθόλου αν εμφανιστούν ως μάρτυρες υπεράσπισης του κ Λεβεντάκη κατά του Αιακού δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Μούρτζη."
Η ερώτηση που κάνουμε είναι ποιός τράβηξε την πιο πάνω φωτογραφία και ποιά ήταν η σχέση του με τον νερουλά πριν την μήνυση;
Απλά ρωτάμε...από περιέργεια ,

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ

Τι μπορεί να μάθει μια γυναίκα από μια ραδιοφωνική εκπομπή; Μα φυσικά αν την απατάει ο σύντροφός της. Από μια απίστευτη φάρσα η “απατημένη” έμαθε από τον καλό της ότι ούτε λίγο ούτε πολύ έχει άλλη σχέση!
Αλλά η ιστορία έχει ως εξής: ….
Η Κατερίνα πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή και έδωσε το τηλέφωνό του αγαπημένου της στο στούντιο. Η εκφωνήτρια τον πήρε τηλέφωνο, υποδυόμενη υπάλληλο ανθοπωλείου, και του είπε πως μπορεί να στείλει δωρεάν ένα μπουκέτο λουλούδια όπου επιθυμεί. Εκείνος όμως αντί να τα στείλει στην Κατερίνα τα έστειλε στην Αθηνά. Το Κατερινάκι άκουγε όμως από την άλλη άκρη της γραμμής και κατάλαβε ότι τα λουλούδια δεν ήταν για εκείνη. Ο διάλογος που ακολούθησε στον αέρα του ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης ήταν απολαυστικός. Ακούστε τη συνέχεια και επιλέξτε εσείς αν πρόκειται για φάρσα ή για πραγματικό γεγονός:



Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΠΟΛΑΡΩΝ


Βρισκόμαστε στα τέλη του 19ου αιώνα και στα Επτάνησα ( στη Ζάκυνθο συγκεκριμένα ) υφίσταται ακόμη η ταξική διάκριση μεταξύ μεγαλογαιοκτημόνων αρχόντων και αστών ποπολάρων. Ένα καλοκαίρι στη Μπόχαλη, στα κτήματα του κόντε Δημαρά, η όμορφη και κακομαθημένη κόρη του Έλντα (Μπέττυ Λιβανού) πλήττει με τα δύο ανόητα εξαδέλφια της κι αφήνει να την πλησιάσει ένας γοητευτικός ποπολάρος φοιτητής της νομικής, ο Ζέπος Πεμπονάρης (Κώστας Πρέκας). Με την επιστροφή τους στην πόλη, ο Ζέπος, ο οποίος νομίζει ότι η Έλντα αφενός τον αγαπάει και αφετέρου δεν αποδέχεται τις κοινωνικές διακρίσεις, κάνει το μοιραίο σφάλμα να τη χαιρετήσει δημόσια –κάτι που στους αριστοκρατικούς κύκλους του νησιού θεωρείται μεγάλη προσβολή. Η κοινωνική κατακραυγή και ο όρκος του κόντε Δημαρά να πάρει εκδίκηση, αναγκάζουν τον Ζέπο να φύγει στην Αθήνα. Η αγάπη, όμως, τον οπλίζει με δύναμη και θάρρος, τον κάνει να επιστρέψει και να εναντιωθεί στην κάστα των ευγενών, και τελικά να κερδίσει την αγαπημένη του κοντεσίνα.

Λέτε να έχει γίνει κάτι τέτοιο στην Αίγινα;

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Το πέναλτι της Βραζιλίας σε... καρτούν εκδοχή



Από τα διαιτητικά λάθη του Γιουίτσι Νισιμούρα στιγματίστηκε η πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, αφού ο Ιάπωνας διαιτητής σφύριξε σε αρκετές περιπτώσεις υπέρ της «σελεσάο» στον αγώνα με την Κροατία.
Αυτό ήταν αρκετό για να εμπνεύσει κάποιους στο διαδίκτυο για να δημιουργήσουν νέα αυτοκόλλητα για το Μουντιάλ ή δώσουν την δική τους εκδοχή στο πέναλτι που εκμαίευσε ο Φρεντ.
Ωστόσο, τώρα προέκυψε ένα βίντεο που δείχνει την... καρτούν εκδοχή των όσων φέρονται να είχαν «συνεννοηθεί» οι Βραζιλιάνοι με τον διαιτητή!
Είμαστε σε περίοδο Μουντιάλ άλλωστε!!!

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΥΣ;

Στην Αίγινα είχε ακουστεί πολλές φορές η λέξη Τσιριμώκος , ποιός το έλεγε, σε ποιόν απευθυνόταν ο χαρακτηρισμός όσοι ασχολούνται με τα κοινά τα Αίγινας μάλλον το  ξέρουν. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι ο Αλέξης εκτός από λάτρης της Αίγινας και παραθεριστής , παρακολουθεί τα τεκτενόμενα του νησιού το απέδειξε με την φράση του περί Τσιριμώκων.
WE LOVE ALEXIS!!!

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΤΙ ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΜΠΛΟΓΚ

Κάνοντας μια αναδρομή στα παλιά αλιεύσαμε ένα άρθρο με διάφορα κειμενάκια. Θα μου πείτε περσινά ξυνά σταφύλια. Το ζουμί εδώ είναι ποιός είναι ο αρθρογράφος του άρθρου με τα κειμενάκια. Εμείς επειδή ξέρουμε  ποιός είναι απλά θα σας πούμε ότι η πολιτική του θυμίζει κάτι μεταξύ Καρατζαφέρη και Κουβέλη.
Το 2010 τους  κατηγορούσε το 2014 συνεργάστηκε μαζί τους.
Πως αλλάζουν οι καιροί...

Το κείμενο:

ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

  • Βαφτίσανε τον πρόεδρο της Επαγγελματικής «προσφυγίδη» . Αυτός τουλάχιστον προστάτευε τα αυτονόητα συμφέροντα άνω των 60 θιγομένων επαγγελματιών του κέντρου που είχαν υπογράψει τη καταγγελία. Οι πέντε «εξωδικήδιδες» όμως που με το καλημέρα άρχισαν να μοιράζουν εξώδικα ποιών άραγε τα συμφέροντα εκπροσωπούν;
  • «Χασάπη» τον ανεβάζανε «χασάπη» τον κατεβάζανε τον άνθρωπο. Και ακριβώς επειδή τους υποτιμούσε τόσο πολύ το επάγγελμα του, μας πλασάρουν τώρα πιο σικάτα επαγγέλματα: «δωματιάδες», «ιδρυματάδες», συνταξιούχους που διάγουν νέα νιότη, και αυτοδίδακτους δημοσιογράφους-«γραφίστες» που θα σώσουν τα μαγαζιά της Αίγινας.
  • Να είσαστε σίγουροι ότι έτσι και βγουν οι (κουκουλο)ενωτικοί, του χρόνου θα βλέπουμε την Σπ.Ρόδη – Αφαίας και θα τρίβουμε τα μάτια μας. Όχι σαν φέτος που π.χ. στις γιορτές η παλιοεπαγγελματική δεν έβαλε εκεί ούτε ένα στολίδι. (Θυμίζουμε ότι για πρώτη φορά φέτος μετά από δεκαετίες ο Δήμος δεν έβαλε ΟΥΤΕ ΕΝΑ χριστουγεννιάτικο στολίδι στην Σπ.Ρόδη-Αφαίας. Ναι, σε αυτόν τον πολυδιαφημισμένο πεζόδρομο-κόσμημα που θέλανε να τον αναβαθμίσουν, ώστε να τονώσουν την εμπορική κίνηση για να μπορούν οι «φίλοι πεζοί» και ποδηλάτες να κάνουν τα ψώνια τους. Μόλις η Επαγγελματική διαμαρτυρήθηκε και ζήτησε να μπει κανένα στολίδι για να δοθεί γιορτινή ατμόσφαιρα, τα άκουσε πάλι ότι είναι αντιδραστική και κάνει στείρα αντιπολίτευση). 
  • Άλλη μια σίγουρη αλλαγή που -αν βγουν οι (κουκουλο)ενωτικοί- θα υπάρξει είναι στην πάταξη του παραεμπορίου: Αυτομάτως η Δημοτική Αστυνομία θα απεμπλακεί από το θεάρεστο έργο του γραψίματος των «εγκληματιών» που παρκάρουν τα αμάξια τους προκειμένου να κάνουν ψώνια στα μαγαζιά του κέντρου, και θα καταδεχθούν να κόψουν και κανένα πρόστιμο στους πλανόδιους που παίρνουν το ψωμί από το στόμα του Αιγινήτη έμπορου. Αλήθεια, λέτε να έχουν κόψει ποτέ -ως οφείλουν- έστω και μία κλήση σε έναν πλανόδιο, ή έχουν άλλες εντολές;
  • Αντε να φύγει επιτέλους η τωρινή διοίκηση της Επαγγελματικής για να σταματήσουν και ορισμένοι επαγγελματίες να «ντρέπονται για την Επαγγελματική που έχουν», και όντας απελευθερωμένοι από αυτήν την αβάσταχτη ντροπή να κυκλοφορήσουν και λίγο στα μαγαζιά των συναδέλφων τους, που τώρα μόνο τους ακούν, τους διαβάζουν αλλά δεν τους βλέπουν, αλλά κατά τα άλλα έχουν άποψη – πάντα όμως από μακριά.. Ας είναι καλά ο Τύπος.

 http://loulisoamorfotos.blogspot.gr/2010/06/blog-post_08.html

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Η εκδίκηση της «καθώς πρέπει» στην ενοχλητική ξανθιά που προκαλεί !!!

Εκεί που έκαναν ηλιοθεραπεία ήσυχοι, έρχεται η ξανθιά και με πολύ ενοχλητικό και προκλητικό τρόπο απλώνει την πετσέτα της...

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ



ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ
Το αποτέλεσμα των εκλογών μεταξύ Νίκου και Αντώνη  ήταν ισόπαλο. Νικητής στα πέναλτι βγήκε ο Αντώνης, ο Νίκος έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια
 Τάδε έφη φανατικός υποστηρικτής της ομάδας του Νίκου  .
Φαίνεται πως ο Αντώνης από τότε που  ήταν μικρός με κοντά παντελονάκια έκανε εξάσκηση στα πέναλτι